PS 33 B SB-pakket Slibepapir til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag B-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Plast
Anvendelsesområder
Bilindustri
Flykonstruktion
Håndværksvirksomheder
Træforarbejdende industri
Vindkraftindustri

Fleksibel og alsidig - slibeark PS 33 B

Klingspors Slibeark PS 33 B er velegnet til håndslibning af:

  • lak,
  • maling,
  • spartelmasse og
  • træ.

Dets bagside er fleksibel og tilpasser sig perfekt til arbejdsemnet. Denne fleksibilitet gør slibemidlet ideelt til bearbejdning af kurver, profiler og andre former. Slibemidlet fås hovedsageligt i medium og finere kornstørrelser.

PS 33 B - korund af høj kvalitet på fleksibelt B-papir

Til Slibarket PS 33 B anvender Klingspor en bagside af B-papir. Sammenlignet med andre papirunderlag er dette underlag let og derfor fleksibelt. Slibekornet er fastgjort med en grundbinding. Den består af korund, som sikrer en god slibeevne på grund af sin hårdhed og sejhed. Klingspor anvender kun syntetisk fremstillet slibekorn til sine slibemidler. Grunden til dette er, at det altid har de samme egenskaber. På denne måde sikrer virksomheden en konstant høj kvalitet af sine slibemidler.

For en lang levetid - er dækbindingen af solidt syntetisk harpiks

I Slibearket PS 33 B er slibekornet halvåbent spredt. Det betyder, at der er et tilsvarende stort antal mellemrum. Disse sikrer, at slibningen ledes godt ud. Derfor tilstopper overfladen på dette slibeark på trods af den gode slibeevne ikke så let, når der arbejdes med træ, lak, spartelmasse og maling. En god forankring og en lang levetid sikres ikke kun af grundbindingen, men også af topbindingen. Sidstnævnte kaldes også for efterbinding og er som alle andre Klingspor-slibemidler fremstillet af syntetisk harpiks. Ensartede egenskaber og høj kvalitet er derfor også garanteret med topbindingen. Samtidig opfylder den en støttende funktion mod kræfter, der ved håndslibning permanent virker på slibekornet fra alle sider.