PS 33 BK Sliberondeller, self-fastening til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag B-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Plast
Anvendelsesområder
Bilindustri
Flykonstruktion
Håndværksvirksomheder
Træforarbejdende industri
Vindkraftindustri

Slibeskive PS 33 BK til excenterslibere

En af fordelene ved Slibeskive PS 33 BK fra Klingspor er, at den er nem at fastgøre til slibemaskinen, fordi den er self-fastening. Slibeskiverne er meget nemme at sætte på slibemaskiner med en ligeledes selvklæbende-slibeflade, og der er garanteret et fast greb takket være de fleksible modhager. Takket være denne selvklæbende fastgørelse ligger slibeskiven altid glat og lige. PS 33 BK er det rigtige valg til slibning af

  • maling,
  • lakering,
  • spartelmasse og
  • træ.

Skiverne fås i forskellige størrelser og uden huller eller med huller i forskellige størrelser, da Klingspor også har den rigtige model i sortimentet til alle gængse slibemaskiner. Der findes også et udvalg af forskellige kornstørrelser til bearbejdning af de forskellige materialer.

Korund i halvåben korntype - slibeskiver til alsidige anvendelser

Slibekornets materiale er afgørende for materialeafviklingen ved slibning. Moderne slibemidler er belagt med særligt holdbare og effektive syntetiske korntyper og har desuden forskellige hårdheder og sejheder. Slibematerialet består af korund, et særligt hårdt og sejt materiale. Korund er kendetegnet ved sin krystallinske natur og uregelmæssige form, hvilket giver mulighed for en høj materialeaftagning. Kornet har en halvåben korntæthed og er derfor ideelt til slibning af maling og lak. Det større spånrum gør det muligt for slibestøvet at slippe ud og ikke sætte sig på Slibeskive PS 33 BK, hvilket forhindrer tilstopning. Dette bidrager til en længere levetid for slibeskiven.

Slibeskive PS 33 BK på papirunderlag (B-papir) med kunstharpiksbinding

Den PS 33 BK er baseret på et papirunderlag (B-papir) og er ideelt til brug ved overfladeslibning. B-papiret kan let skæres, rives og foldes, så denne slibeskive er også velegnet til håndslibning på svært tilgængelige steder, når der ikke er specielt designet sandpapir til rådighed. Den syntetiske harpiksbinding bidrager til en pålidelig fastgørelse og indlejring af kornet. På Slibeskive PS 33 BK er kornet først fastgjort til papirunderlaget med kunstharpiks og derefter dækket af en dækbinding af kunstharpiks. Dette sikrer, at kornet er sikkert og fast indlejret. Den syntetiske harpiks på kornets overflader gnides af ved den første slibning.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.