PS 33 C SB-pakket Slibepapir til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag C-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Plast
Anvendelsesområder
Bilindustri
Flykonstruktion
Håndværksvirksomheder
Træforarbejdende industri
Vindkraftindustri

Klingspor PS 33 C - robust slibeark med lang levetid

Kravene til slibeark er altid de samme: lang levetid og en robust overflade med en rivefast bagside. Slibearket PS 33 C fra Klingspor opfylder disse krav fuldt ud. Uanset om det er til håndslibning eller på håndstyrede maskiner, er Slibearket PS 33 C ideel til bearbejdning af glatte overflader. Det har følgende egenskaber:

  • bindingsmateriale af kunstharpiks,
  • korntype korund,
  • korntype halvåbent,
  • bagside af C-papir.

Slibeark PS 33 C til alle materialer

Slibearket PS 33 C kan anvendes til næsten alle materialer som maling, lak, spartelmasse, træ eller endda plast. C-papirryggen er rivefast og sikrer dermed en lang levetid selv ved hårdt brug. Korntypen korund er et all-round slibemiddel til mediumhårde til hårde materialer med middel sejhed. I den halvåbne spredning forhindres tilstopning af støv og spåner. Dette aspekt bidrager også til den lange levetid for slibearket.

Arbejde med stor materialeaftagning

Slibark PS 33 C fås i kornstørrelser fra meget groft til mellemgroft. Aggressiv slibning med stor materialeaftagning er derfor mulig. Slibekorund opfører sig meget gunstigt i makroområdet for en lang levetid.

Slibeark PS 33 C - ideelt sammensat til alle anbefalede materialer

Slibekornets binding med kunstharpiks er perfekt tilpasset slibningen af de materialer, der skal bearbejdes. Kunstharpiksbindingens nøjagtige karakter sikrer en langvarig og god slibeeffekt. Slibeark PS 33 C fås i en standardstørrelse på 280 x 250 mm. Andre størrelser eller specifikationer kan fås på forespørgsel under hensyntagen til minimumsbestillingsmængderne.