PS 33 CK Slibeark, self-fastening til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag C-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Plast
Anvendelsesområder
Bilindustri
Flykonstruktion
Håndværksvirksomheder
Træforarbejdende industri
Vindkraftindustri

Alsidig i brug - slibeark PS 33 CK fra Klingspor

Slibeark PS 33 CK fra Klingspor giver dig mulighed for at arbejde hurtigt og effektivt på overflader. Disse slibeark udmærker sig ved en høj aftagningshastighed og er velegnede til slibning af

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse og
  • træ.

Slibemidlet PS 33 CK fremstilles af Klingspor primært i grove korntyper. Det fås i forskellige bredder, længder og både uden og med hul i GL 15-, GL 17- og GL 18-former.

Klingspor PS 33 CK - lige velegnet til excenterslibere og håndslibere

Slibeark PS 33 CK er self-fastening og kan derfor nemt fastgøres på en svingsliber med selvklæbende bagside. Den er lige så velegnet til håndslibning, hvor den gør sig særligt godt i kombination med en slibeklods med self-fastening på bagsiden. En høj materialeaftagning er sikret af slibekornet af hård og sejt korund. Der er åbenlyst spredt med dette slibemiddel. De resterende mellemrum mellem de enkelte slibekorn sikrer en hurtig fjernelse af slibestøvet og forhindrer dermed, at slibearket tilstopper under brug. En åben spredning er derfor ideel til anvendelser som f.eks. slibning af lak, hvor meget materiale skal fjernes.

De ydre sider - et papirunderlag (C-papir) og øverste et lag kunstharpiks

Som underlag anvender Klingspor et relativt let papir i kategori C. Slibeark PS 33 CK er derfor særligt velegnede til slibearbejde, hvor underlagets styrke spiller en underordnet rolle. Et typisk eksempel er overfladeslibning af træ, lak, spartelmasse og maling. Topbindingen er fremstillet af syntetisk harpiks. Den er standard hos Klingspor og anvendes derfor på alle slibemidler. For at sikre, at den har samme tykkelse alle steder, overvåges dens påføring ved hjælp af laserteknologi og stikprøve vægtmålinger. Med slibebånd, slibeark og andre slibemidler fra Klingspor kan overflader derfor slibes særligt jævnt.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.