PS 33 CK Sliberondeller, self-fastening til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag C-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Plast
Anvendelsesområder
Bilindustri
Flykonstruktion
Håndværksvirksomheder
Træforarbejdende industri
Vindkraftindustri

Slibeskive PS 33 CK - det alsidige slibemiddel fra Klingspor

Specielt til brug på en excentersliber er slibeskive PS 33 CK fra Klingspor udstyret med self-fastening materiale. Med den pålidelige self-fastening belægning på bagsiden kan skiven nemt fastgøres på maskinens slibeflade ved at trykke den på. På grund af fastgørelsen på hele overfladen ligger slibeskiven jævnt og fast. På grund af sine egenskaber er dette slibemiddel det helt rigtige valg til slibearbejde på - maling, - lak, - træ og - spartelmasse.

Klingspor tilbyder slibeskiverne med forskellige diametre og forskellige hulmønstre, så de passer til alle gængse slibemaskiner. Også slibeskiver uden huller er universelt anvendelige. Hvis der anvendes slibeskiver uden hulmønster, er udsugning af slibestøvet ikke muligt.

Klingspor-slibeskive med høj materialeaftagning

Klingspor-sliebeskiver PS 33 CK er udstyret med et halvåbent korundkorn. Syntetisk korund er kendetegnet ved sin hårdhed og sejhed. Dette sikrer, at Slibeskiven har en høj materialeaftagningsgrad og en lang levetid. Korundkorn har uregelmæssige former fra kileformede til blokformede korn. Takket være deres krystallinske egenskaber giver korund-slibemidler effektive resultater. Den halvåbne spredningstype er ideel til overfladebehandling af træ, maling og lak. Ved denne type af spredning er mellemrummene mellem kornene tilstrækkeligt store til, at sliberester og støv kan løbe væk. Restprodukterne sætter sig således ikke fast mellem kornene og understøtter dermed den lange levetid.

Syntetisk harpiksbinding på papirunderlag (C-papir) til alsidige anvendelser

Som grundlag for Slibeskive PS 33 CK anvender Klingspor et papirunderlag (C-papir). Dette er et papir af middelhøj vægt, som let kan skæres, rives og foldes. På steder, der er vanskelige at nå med excentersliberen, kan slibeskiverne derfor også bøjes eller rives til håndslibning. Korundkornene er fastgjort til papirets bagside med syntetisk harpiks og belagt med en syntetisk harpiks-topcoat. Denne topcoat giver sandpapiret sin farve og tjener som ekstra støtte mod sidekræfter, der virker på kornet under slibning. Laget af syntetisk harpiks over kornet slibes automatisk af ved første slibning og påvirker derfor ikke slibeevnen.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.