PS 33 CK Sliberondeller, self-fastening til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag C-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Plast
Anvendelsesområder
Bilindustri
Flykonstruktion
Håndværksvirksomheder
Træforarbejdende industri
Vindkraftindustri

Klingspor slibeark, trekantet PS 33 CK er alsidig

Med en trekantet slibemaskine kan hjørner og kanter også bearbejdes godt. Det trekantede slibeark PS 33 CK er velegnet til bearbejdning af følgende materialer:

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse og
  • træ.

Dermed er dette slibeark også ideelt til gør-det-selv-folk. Et ark der kan bruges til næsten alle materialer. Det sparer ikke kun omkostninger, men også det arbejde, der er forbundet med at skifte arkene. Dette bladskifte bliver lettere ved at slibearket er self-fastening.

Hurtigt arbejde med det trekantede slibeark PS 33 CK

Slibearket består af et papirunderlag (C-papir), som er halvt åbent strøet med korundkorn. Kornet er bundet til papirunderlaget (C-papir) med syntetisk harpiks. C-papiret gør slibearket tilstrækkelig stabil og giver samtidig god tilpasningsevne til den overflade, der skal slibes. Den halvåbne spredning betyder, at mellem 70 og 80 % af papirunderlaget er dækket af slibekorn. Dette efterlader tilstrækkelige mellemrum mellem de enkelte slibekorn til at forhindre, at slibespåner klæber fast. Dette gør det muligt at fjerne en større mængde materiale.

Korund er effektivt og holdbart

Det syntetisk fremstillede slibekorn af krystallinsk korund er hårdt og slidstærkt. Kornet er uregelmæssigt kileformet og slides gennem makro-slibning. Det trekantede slibeark PS 33 CK tilbydes i forskellige kornstørrelser. Disse kornstørrelser er angivet som et tal. Jo større tallet er, jo flere korn er der på slibeskive. Et større antal slibekorn resulterer i en finere slibning, fordi kraften fordeles på flere kornspidser. Det betyder, at kraften pr. enkelt spids er mindre, at indtrængningsdybden i det materiale, der skal slibes, er mindre, og at slibningen bliver finere. Det trekantede slibeark PS 33 CK tilbydes fra meget grove til fine korntyper.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.