PS 33 CK Sliberondeller, self-fastening til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag C-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Plast
Anvendelsesområder
Bilindustri
Flykonstruktion
Håndværksvirksomheder
Træforarbejdende industri
Vindkraftindustri

Perfekte sliberesultater med Klingspor-slibeark PS 33 CK

PS 33 CK fra Klingspor i trekantet form er et slibeark af høj kvalitet til forskellige anvendelser. Disse omfatter bearbejdning af

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse og
  • træ.

Pålidelighed ved høj aftagningshastighed

Højkvalitets Klingspor-slibekorn af syntetisk fremstillet korund garanterer en høj aftagningshastighed uden tab af kvalitet. Slibematerialet er fastgjort med syntetisk harpiks på et papirunderlag af C-papir. Dens trekantede form muliggør slibning og polering især i små hjørner og svært tilgængelige områder af det materiale, der skal bearbejdes.

Universel anvendelse

Slibearket PS 33 CK er egnet til alle kommercielt tilgængelige vinkel- og multislibere. Takket være GLS 24-hulformen er de trekantede ark nemme at fastgøre. Da papiret er Self-fastening, er det let at udskifte. Den maksimale fleksibilitet opnås ved hjælp af den selvklæbende belægning. Professionelle sværger til trekantede *Slibeark PS 33 CK fra Klingspor lige så meget som gør-det-selv-folk og hobbyhåndværkere.

Til slibearbejde på forskellige materialer

Overalt, uanset om det er på autoværkstedet, i metalværkstedet eller ved træbearbejdning - Slibetrekanten PS 33 CK er velegnet til slibearbejde af enhver art: Lak eller maling fjernes lige så grundigt, som det sikrer et optimalt resultat, når allerede malede overflader rettes op med Slibeblad PS 33 CK. Spartelmasse kan også glattes eller fjernes. De trekantede slibeark er særligt velegnede til reparationsarbejde på biler. Ud over arbejdet med spartelmasse og metaloverflader er det naturligvis også muligt at slibe ru træoverflader. Med et bredt kornsortiment fås både grove og fine udgaver af slibemidlet. Uanset hvilket materiale der skal bearbejdes, er der garanti for et perfekt resultat med Slibeark PS 33 CK.

Klingspor-kvalitet til professionelle og amatører

Slibearkene fra Klingspor overbeviser både professionelle og amatører. Slibetrekant PS 33 CK anvendes i industri og handel såvel som af hobbyhåndværkere. De mange anvendelsesmuligheder overbeviser enhver bruger.