PS 33 CK SB-pakket Slibepapir, self-fastening til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag C-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Plast
Anvendelsesområder
Bilindustri
Flykonstruktion
Håndværksvirksomheder
Træforarbejdende industri
Vindkraftindustri

Alsidig - slibeark PS 33 BK fra Klingspor

Med Slibeark PS 33 BK tilbyder Klingspor et slibemiddel til mange anvendelsesområder. De er selvklæbende og er velegnede til bearbejdning af:

  • lak,
  • maling,
  • spartelmasse,
  • træ.

Slibark fås i medium og fine kornområder og anvendes derfor primært til finere slibearbejde. Sortimentet omfatter mange længder og bredder med og uden udsugningshuller. De perforerede udgaver fås i hulformerne GL 15, GL 17 og GL 18.

PS 33 BK - Aluminiumoxid på papirunderlag (B-papir)

Ved Slibeark PS 33 BK anvender Klingspor et papirunderlag (B-papir) med et lavt grammatur i forhold til andre papirunderlag. Slibekornet påføres på dette underlag i en halvt åben spredning. Den består af korund, der ligesom alle andre slibekorn, som Klingspor anvender til sine slibemidler, er syntetisk fremstillet. Det betyder, at Klingspor-slibemidlerne altid har de samme egenskaber og er af ensartet kvalitet. Et halvåbent korn sikrer, at slibestøv og andet slibestof ledes ud. Med denne type belægning er maksimalt 80 procent af underlaget dækket af slibekorn. Der er derfor mellemrum mellem slibekornene, som gør det muligt at aflede slibestøvet ved slibning af træ, lak, spartelmasse og maling.

For god vedhæftning af korn - dækbindingen af kunstharpiks

Klingspor Slibeark PS 33 BK er self-fastening og derfor ideelle til svingende slibemaskiner med selv-klæbende-ryg og lignende apparater. De er nemme at fastgøre og udskifte om nødvendigt. God kornhæftning er sikret af den syntetiske harpiks som topcoat. Det har til formål at forankre slibekornet, i dette tilfælde korund, i den første binding. Klingspor benytter sig også af et syntetisk fremstillet produkt til topbindingen, som altid har de samme egenskaber. For at sikre, at bindingen har den samme styrke på hele slibemidlet, overvåges påføringen af den syntetiske harpiks ved hjælp af løbende lasermålinger under produktionsprocessen. Yderligere sikkerhed opnås ved hjælp af tilfældige vægtmålinger af prøvestykker.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.