PS 61 FK CEVOLUTION Sliberondeller, self-fastening til Rustfrit stål, Stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Keramisk korund
Strøtype tæt
Underlag F-papir
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Træ
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Stålkonstruktion

Slibeskiven PS 61 FK - Let at bruge takket være self-fastening

Slibeskiven PS 61 FK fra Klingspor er kendetegnet ved sin lette håndtering. Den runde slibeskive fås i diameter på 125 mm og 150 mm og er self-fastening. Den kan nemt fastgøres på slibeskiver med en tilsvarende overfladestruktur ved at trykke den på og ligger således fast og jævnt på værktøjets slibeflade. Slibeskiverne fra Klingspor er velegnede til brug på

  • håndholdte excenterslibere,
  • gulv- og planslibere og
  • vinkelslibere.

Den særlige egenskab ved slibeskiverne er den kontinuerligt aggressive slibeadfærd, som især prædestinerer dem til brug på overflader af rustfrit stål. Slibeskiven, som grundlæggende er fremstillet til slibearbejde på stål og rustfrit stål, giver også meget gode resultater ved reparationsslibning af parketgulve.

Keramisk korund - selvskærpende korn og aggressive slibeegenskaber

Klingspor Slibeskive PS 61 FK fra Klingspor er dækket af et korn af keramisk korund. Materialet er usædvanligt stabilt og trykbestandigt. Det udviser derfor mikrokrystallinsk slid og sikrer aggressive slibeeffekter med en lang levetid. Keramisk korund er skabt i en særlig smelteproces ved høje temperaturer. Når kornet slides, knækker det på grund af sin særlige hårdhed og danner således nye skarpe kanter igen og igen. Materialet er derfor ideelt til bearbejdning af hårde og seje materialer som rustfrit stål. Takket være den tætte dispersion sikrer slibeskive PS 61 FK også en høj materialeaftagning.

Slibeskiven PS 61 FK med kunstharpiksbinding

Basis for Klingspor-slibeskiverne er en bagside af F-papir, et tungt papir med høj stabilitet. Papirryggen har den fordel, at den let kan skæres til og dermed tilpasses individuelt til slibemaskinens størrelse. Hvis det er nødvendigt, er det også muligt at makulere slibeskiven og bruge den til håndslibning på svært tilgængelige steder. Den keramiske korund er fastgjort og belagt på PS 61 FK-slibeskiverne med en kunstharpiksbinding. På grund af kunstharpiksens høje klæbestyrke er kornene fast og sikkert indlejret og bidrager således til slibematerialets robusthed og lange levetid.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.