PS 73 BW Slibeark, papir til Maling, Lak, Spartelmasse, Plast

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag B-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast

Klingspor slibeplade PS 73 BW - et effektivt slibemiddel med lang levetid

Slibearket PS 73 BW fra Klingspor er velegnet til bearbejdning af mange forskellige overflader. Det kan bruges til slibning af maling, spartelmasse, lak og plast. Dette slibeark er kendetegnet ved

  • en høj aftagningshastighed,
  • en lav tilstopning og
  • en lang levetid.

Fåes også i meget fine kornstørrelser og er derfor ideel selv til finslibning.

Lav tilstopning på grund af halvåben spredning på en papirryg (B-papir)

For Slibearket PS 73 BW anvender Klingspor en papirryg (B-papir). Disse underlag er inddelt i klasserne A til H efter deres vægt. A-papirerne er de letteste, H-papirerne de tungeste. Underlaget til Sandpapir PS 73 BW er derfor ret let. Det er dækket af mellem 70 % og 80 % slibekorn. Med en sådan såkaldt halvt åben spredning er der mange mellemrum mellem slibekornene, som muliggør udledning af slibestøv, spåner og andet slid. På trods af den høje aftagningshastighed tilstopper PS 73 BW næsten ikke ved slibning af lak, spartelmasse, maling og plast. Dette gør det muligt at arbejde hurtigt uden afbrydelser.

Særlig lang levetid takket være ekstra aktiv stofbelægning

Som supplement til grundbindingen har Klingspor-slibemidlerne en topbinding af kunstharpiks. Dette sikrer, at slibekornet er fast forankret i grundbindingen og samtidig støtter det mod sidekræfter. Syntetisk harpiks er fast, kendetegnet ved en høj klæbestyrke og har som syntetisk fremstillet produkt altid de samme egenskaber. Det sikrer også en lang levetid. Med Slibeark PS 73 BW forbedres dette endnu en gang væsentligt ved en ekstra aktiv stofbelægning. PS 73 BW fra Klingspor klarer sig godt over en lang periode ved udjævning af fyldte overflader, ved bearbejdning af plast og ved slibning af malede og lakerede overflader.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.