PS 73 BWK Sliberondeller, self-fastening til Maling, Lak, Spartelmasse

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag B-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Anvendelsesområder
Bilindustri
Båd- og skibsbyggeri
Lakeringsanlæg
Møbelindustri
Reparation af køretøj
Træforarbejdende industri

Ideel til maling, lak og spartelmasse - Klingspor PS 73 BWK slibeskiven

Slibeskiven PS 73 BWK fra Klingspor er ideel til bearbejdning af maling, lak og spartelmasse. Dette slibemiddel er kendetegnet ved

  • sin høje aftagningshastighed,
  • sin lavt tilstopning og
  • en markant øget levetid. Det fås også i meget fine kornstørrelser. Desuden tilbyder Klingspor denne slibeskive i stansede former med og uden huller. Udgaverne med huller fås i hulformerne GLS 1, GLS 3, GLS 47 og GLS 51.

PS 73 BWK - et papirunderlag med selvklæbende ryg (B-papir) med halvåben spredt korund

Klingspor slibeskive PS 73 BWK er self-fastening ryg og derfor ideel til brug på håndholdte slibemaskiner med selvklæbende ryg. Dens bagside er fremstillet af kategori B-papir, som er relativt let, men stadig robust. Slibekornet er korund, som påføres i en halvåben spredning. Dette efterlader nok mellemrum til at sikre en god slibning og forhindre tilstopning af slibeskiven. Korund er hårdt og sejt. Det sikrer en høj materialeaftagning og dermed et godt sliberesultat. Som alle slibekorntyper, der anvendes af Klingspor, er det fremstillet i en syntetisk proces. Det betyder, at det altid er af samme kvalitet.

Overfladen - en topcoat af syntetisk harpiks og en aktivstofbelægning

Slibemidler af mærket Klingspor er desuden altid forsynet med en topcoat af syntetisk harpiks. Den har en høj klæbestyrke, sikrer, at kornet er fast forankret i grundbindingen og støtter kornet mod sidekræfter. En topcoat af syntetisk harpiks er også meget stærk. På grund af disse egenskaber forlænger den levetiden og forbedrer samtidig slibeydelsen. Slibeskive PS 73 BWK er desuden belagt med et aktivt stof. Det forlænger levetiden yderligere, så mange arbejdsemner kan bearbejdes med dette højkvalitets slibemiddel til maling, lak og fyldstof.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.