PS 73 CWK Sliberondeller, self-fastening til Maling, Lak, Spartelmasse

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag C-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Anvendelsesområder
Bilindustri
Båd- og skibsbyggeri
Lakeringsanlæg
Møbelindustri
Reparation af køretøj
Træforarbejdende industri

Pålidelig bearbejdning af spartelmasse, lak og maling - slibeskiven PS 73 CWK

Slibeskiven PS 73 CWK fra Klingspor overbeviser med sin høje aftagningshastighed og tilfredsstiller selv den mest krævende bruger. Slibeskiven er specielt udviklet til bearbejdning af

  • maling,
  • lak og
  • spartelmasse

. Lav tilstopning og et self-fastening materiale er blandt de store styrker ved denne slibeskive. Den kan bruges i den private såvel som i den professionelle sektor. For dem, der sætter pris på en pålidelig og holdbar slibeskive, er PS 73 CWK** det bedste valg.

Bedre resultater med slibemidler af høj kvalitet: PS 73 CWK-slibeskive

Slibemidlet PS 73 CWK har en ekstra belægning med aktivt stof. Dette bidrager til en betydelig forøgelse af levetiden. I praksis betyder en længere levetid, at slidte slibemidler skal udskiftes sjældnere. Dette er en afgørende fordel, især ved krævende slibearbejde i kommercielle applikationer.

Find det rigtige slibemiddel til enhver opgave

Slibeskive PS 73 CWK fås i hulformerne GLS 1, GLS 3 og GLS 47 samt uden hul. Takket være de forskellige hulformer kan slibemidlet anvendes i praktisk talt alle kommercielt tilgængelige maskiner. Diameteren er 150 mm. Slibeskive PS 73 CWK fås i grove til fine kornstørrelser, således at materialeaftagningsgraden kan vælges, så den passer til enhver opgave. Anvendelsen af korund som korntype bidrager også til den høje aftagningsgrad. Der anvendes en syntetisk harpiks af høj kvalitet til bindingen, og spredningsmetoden er halvåben. Et papirunderlag (C-papir) fungerer som underlag.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.