PS 8 A Slibeark, papir til Maling, Lak, Spartelmasse, Plast

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Strøtype tæt
Underlag A-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Glas
Sten
Metal universal
Anvendelsesområder
Kunststofforarbejdende industri
Lakeringsanlæg
Reparation af køretøj

Meget fleksibelt - slibeark PS 8 A fra Klingspor

Klingspor Slibeark PS 8 A er højfleksibelt, så det også kan bruges til at slibe emner med kurver eller profiler. Det er velegnet til håndslibning af

  • plast,
  • lak , - maling og,
  • spartelmasse.

Dette slibeark kan bruges til våd- og tørslibning. Det fås hovedsageligt i medium til fine korntyper.

Optimal til håndslibning: den fleksible bagside af A-papir

Klingspor har udviklet Slibearket PS 8 A specielt til håndslibning af lak, maling, plast og spartelmasse. Dette ark har derfor en bagside af latexpapir, som er højfleksibelt og tilpasser sig optimalt til emnets form. Underlaget er også meget let, da det er et A-papir, som har det laveste grammatur i forhold til andre papirunderlag. Slibekornet af syntetisk fremstillet siliciumkarbid sikrer et optimalt slibemønster. Den har en krystallinsk struktur, er hård, meget sej og særligt skarpkantet. Med siliciumcarbid kan selv hårde og seje materialeoverflader bearbejdes effektivt.

For lang levetid og et godt slibemønster: den tætte spredning og kunstharpiksbindingen

Med Klingspor Slibeark PS 8 A garanteres en lang levetid ved den tætte spredning af siliciumkarbidet. Med dette slibemiddel er næsten hele overfladen dækket af slibekorn. Det høje antal kornspidser sikrer en god materialeaftagning og en tilsvarende hurtig bearbejdning af de enkelte emner. For at forhindre, at slibekornet ved brug af slibepladen bryder ud af grundbindingen, forsyner Klingspor alle sine slibemidler med en efterbehandling af kunstharpiks. Ligesom alle Klingspor-slibemidler er dette slibekorn syntetisk fremstillet og har derfor altid de samme positive egenskaber. Klingspors slibemidler er derfor også særdeles velegnede til serieproduktion og industrielt brug.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.