PS 8 C Slibeark, papir til Maling, Lak, Spartelmasse, Plast

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Strøtype tæt
Underlag C-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Glas
Sten
Metal universal
Anvendelsesområder
Kunststofforarbejdende industri
Lakeringsanlæg
Reparation af køretøj

Optimal til hårde materialer - slibeark PS 8 C

Slibeark PS 8 C fra Klingspor kan også anvendes på de hårdeste materialeoverflader. Med dette højkvalitets og højfleksible slibeark** bearbejder professionelle

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse og
  • plast.

Slibeark PS 8 C er specielt udviklet til brug på hårde og seje materialeoverflader. Det kan anvendes ved håndslibning såvel som i en håndholdt maskine. Den professionelle bruger i den kommercielle sektor såvel som hobbyhåndværkeren vil drage fordel af den høje kvalitet og ydeevne af dette slibeark.

PS 8 C slibeark - meget fleksibelt og alsidigt

Dette ark har et meget fleksibelt latexpapir som bagside, hvilket bidrager til arkets fremragende tilpasningsevne. Dette C-papir gør arbejdet med slibemidlet meget lettere. Selv komplicerede komponenter med afrundede overflader kan bearbejdes med lidt besvær. Der anvendes en syntetisk harpiks af høj kvalitet som bindemiddel, og korntypen er siliciumcarbid (SiC). Styrkerne ved dette slibeark med tæt korntype omfatter lang holdbarhed selv ved hyppig brug og høj belastning.

Slibeark af høj kvalitet, der passer til enhver opgave

Som det er sædvanligt med Klingspor produkter, fås Slibeark PS 8 C også i forskellige kornstørrelser, der passer til enhver opgave. Dette produkt fås med kornstørrelser fra 60 til 150. Arkets bredde er 230 mm og længden er 280 mm. Det betyder, at det til enhver tid kan anvendes i de fleste kommercielt tilgængelige slibemaskiner og slibeanordninger. Det kan bruges til vådslibning såvel som til tørslibning. Andre fordele ved slibemidlerne fra Klingspor-sortimentet er, at de understøtter forskellige hulformer. Der er mange præfabrikerede hulformer at vælge imellem, individuelle løsninger kan også leveres ved forespørgsel.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter