SK 500 Slibeklods, slibesvamp til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ

Egenskaber
Korntype Korund
Strøtype tæt
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Plast
Metal universal

Alsidig - SK 500 slibeklods

Med Klingspor SK 500 slibeklods får brugerne et alsidigt og mangeartet slibemiddel. Den kan bruges til

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse og
  • træ

er hurtig og grundig til enhver tid. Den største fordel ved slibeklodsen er indlysende: den er flad og kantet og kan derfor bruges på fire sider. Dette resulterer i en høj grad af fleksibilitet til mange forskellige anvendelsesmuligheder. Professionelle bruger denne slibeklods lige så meget som hobbybrugere.

Optimal materialeaftagning - slibeklods SK 500

Med sin tætte korntype og korundkorn har SK 500 en fremragende materialeaftagningsevne. Det er ligegyldigt, om Slibeklodsen bruges til bearbejdning af lak, maling eller spartelmasse. Slibemidlet er især velegnet til finpudsning af overflader. Desuden er materialet robust og vaskbart og kan genbruges. Langtidsbrug er derfor muligt. En fornuftig anvendelse af denne slibeklods er f.eks. i metalindustrien. Den konkurrencedygtige pris gør den også interessant.

Find den rigtige slibeklods til enhver opgave

Den Slibeklods SK 500 fås med korntyperne 60, 80, 100, 120 og 180 samt 220 og 280, måler 100 mm i bredden og er 70 mm lang. Højden på slibeklodsen er 25 mm. Disse dimensioner har vist sig at fungere i praksis, Slibeklodsen er let at holde i hånden. Den Slibeklods SK 500 kan anvendes til flade og profilerede emneoverflader. Takket være brugen af en fleksibel skumkerne kan den anvendes på mange områder. Selv overflader af mere komplicerede profilerede emner kan fjernes pålideligt. Tørslibning er også mulig med dette slibemiddel såvel som vådslibning. Professionelle og gør-det-selv-folk sætter derfor deres lid til SK 500.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.