SW 501 Slibeklods, slibesvamp til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ

Egenskaber
Korntype Korund
Strøtype tæt
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Plast
Metal universal

Ideel til finslibning - Klingspor slibesvamp SW 501

Med den fleksible Slibesvamp SW 501 fra Klingspor kan selv profilerede konturer slibes perfekt. Dette slibemiddel, som fås i forskellige kornstørrelser, er velegnet til bearbejdning af

  • træ,
  • maling,
  • lak og
  • spartelmasse.

Slibesvampen kan vaskes og genbruges og yder derfor gode resultater over en lang periode.

SW 501 - korund på en blød skumkerne

Slibesvamp SW 501 fra Klingspor har en blød kerne af skum, som gør det muligt for den at tilpasse sig perfekt til kurver, profiler og andre former. Slibekornet påføres på dens underside og overside. Dette er korund, som er hårdt og sejt. Klingspo- slibemidler er altid syntetisk fremstillet og har derfor altid de samme egenskaber. Syntetisk fremstillet slibekorn er derfor også egnet til serieproduktion. I Slibesvampen SW 501 er korund tæt spredt, så der kun er få små huller tilbage. Denne tætte spredning sikrer en høj materialeaftagning og et regelmæssigt slibemønster. Desuden giver den tætte spredning slibemidlet en lang levetid.

Slibesvampe, der kan vaskes og genbruges

Da Slibesvampen SW 501 kan vaskes og genbruges kan den bruges i lang tid. Passionerede hobbyhåndværkere bruger den til en lang række forskellige projekter. Men SW 501 fra Klingspor anvendes lige så ofte i den professionelle sektor. Den kan f.eks. bruges til perfekt finish af træprofiler og til at glatte spartlede overflader. Et andet anvendelsesområde er mellemslibning af malede eller lakerede overflader. Til alle disse opgaver ligger SW 501 på grund af sine dimensioner godt i hånden og muliggør derfor en hurtig og effektiv finslibning.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.