SW 502 Slibeklods, slibesvamp til Maling, Lak, Spartelmasse, Plast

Egenskaber
Korntype SiC
Strøtype tæt
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Træ
Metal

Få styr på malingrester med Klingspor SW 502 slibesvampen

Slibesvampen SW 502 fra Klingspor er et fremragende alternativ til sandpapir. Når du først har vænnet dig til dens håndterbarhed, vil du ikke undvære den. Denne Slibesvamp er særligt velegnet til at fjerne malingrester. Den kan bruges til både tør- og vådslibning. Slibesvampen SW 502 har vist sig særlig god, når den bruges til:

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse,
  • træ, men også til:

  • limrester,

  • gipsfiberplader og gipsplader.

Slibesvampen SW 502 ligger godt i hånden

Takket være dens elasticitet når SW 502 også hjørner, kanter og fordybninger. Den bløde skumkerne gør det muligt at trænge ind i selv svært tilgængelige sprækker med et let tryk. Fordelen i forhold til maskinen er indlysende. Brugeren mærker, hvad han gør, og opnår dermed fremragende resultater ved udjævning, mattering og opkradsning. Især når der arbejdes på mindre overflader, er slibesvampen det ideelle slibemiddel, f.eks. ved fjernelse af limrester på gipsfiberplader, der skal bruges igen. SW 502 er belagt på begge sider. Med de to kornstørrelser 120 og 200 er det ekstraordinært skarpe siliciumkarbid et slibemiddel, der ikke giver selv genstridige lak- eller malingsrester en chance. Hvilken kornstørrelse der er den rigtige, afhænger af det materiale, der skal bearbejdes. Jo større afstanden mellem de enkelte korn er, jo bedre fjernes materiale og slibestøv. Dette er især vigtigt ved materialer med lang spåntagning som f.eks. træ. Med belægningen på Slibesvampen SW 502 fra Klingspor opnås også fremragende resultater ved den afsluttende finslibning.

Flere fordele ved SW 502

I modsætning til sandpapir er denne slibesvamp fra Klingspor afvaskelig og genanvendelig. Konstruktionen af svampen er så robust og overfladen så hård, at den kan tåle flere gange at blive brugt. Ud over den gunstige pris på Slibesvamp SW 502 er dette en anden økonomisk fordel. Der findes optimale slibemidler til de forskellige slibeopgaver. SW 502 er uovertruffen i sine specielle anvendelser. Derfor er slibesvampen en uundværlig del af enhver velassorteret værktøjskasse.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.