SW 510 Slibeklods, slibesvamp til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ

Egenskaber
Korntype Korund
Strøtype tæt
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Plast
Metal universal

Slibesvamp SW 510 fra Klingspor

Med SW 510 får brugeren en højkvalitets og højtydende slibesvamp til arbejdet. Slibemidlet er særligt velegnet til

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse,
  • træ,
  • plast og
  • metal.

Slibesvampen giver her nogle afgørende fordele. Disse omfatter det tynde materiale, som Slibesvampene skylder sin høje fleksibilitet. Den er ideel til svært tilgængelige områder som f.eks. fordybninger, profiler og kanter. Overfladeslibning er muligt såvel som slibning af komponenter med stærk profilering. Svampen har en tæt skumstruktur og opnår dermed et meget fint og jævnt slibemønster. Resultaterne overbeviser selv den mest krævende professionelle bruger. Her opstår der ingen folder og rynker. Desuden kan produktet bruges både tørt og vådt.

Slibesvamp med mange fordele

Slibesvampen SW 510 er velegnet til håndslibning. Produktet kan anvendes næsten overalt. Også gør-det-selv-arbejderen har fordel af det. Klingspor sørger for, at kunden får den størst mulige fleksibilitet i brugen af slibemidlet. Dette øger arbejdsproduktiviteten og forbedrer arbejdsresultaterne afgørende.

Slibesvamp i bedste kvalitet

Som det er sædvanligt for alle slibemidler fra Klingspor-sortimentet, er slibesvampen SW 510 kendetegnet ved nem håndtering. Den er holdbar og leverer overbevisende resultater selv ved kontinuerlig brug. Klingspor anvender den gennemprøvede korund korntype til slibesvampen for at opnå en høj og pålidelig materialeaftagning. Materialet er 1-sidet spredt, spredningstypen er tæt. For at sikre, at håndværkeren er udstyret til så mange anvendelsesmuligheder som muligt, tilbyder Klingspor dette slibemiddel i forskellige kornstørrelser. Slibesvampen fås fra grove til fine kornstørrelser. Tilpasning til den stærkest mulige materialeaftagning eller fin overfladeslibning er således mulig.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.