SW 512 Slibeklods, slibesvamp til Maling, Lak, Spartelmasse, Plast

Egenskaber
Korntype SiC
Strøtype tæt
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Træ
Metal

Jævne overflader - den meget fleksible slibesvamp SW 512

Slibesvampen SW 512 er fremragende til fin og jævn overfladeslibning på:

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse,
  • plast,
  • træ og
  • metal.

Slibesvampen SW 512 kan anvendes fleksibelt til en række forskellige materialer. Det er ikke nødvendigt at købe et specielt slibemiddel til hvert materiale. SW 512 er en nyttig hjælper i industrien såvel som i den private sektor.

Slibning af maling og plast særligt jævnt

For at opnå et jævnt slibemønster er Slibesvampen SW 512 udstyret med en meget tæt skumstruktur. Dette fordeler trykket jævnt over overfladen, når der slibes i hånden. Slibesvampen er kun 5 mm høj og kan derfor let placeres omkring kanter og profiler. Slibesvampen SW 512 når selv svært tilgængelige steder og fordybninger uden problemer. Filigrane overfladestrukturer bevares. Svampen bøjer og rynker ikke, hvilket forlænger levetiden for SW 512 betydeligt. De fleksibelt bundne slibekorn slides meget ensartet. De forbliver skarpkantede, indtil Slibesvampen er helt slidt op.

1-sidet drysset med skarpkantet siliciumcarbid

Det robuste slibekorn, som er tæt drysset, sikrer god slidstyrke. Det hårde og sprøde siliciumcarbid har den ideelle aggressivitet til bearbejdning af hårde, bearbejdelige materialer - f.eks. spartel eller lak. Afhængigt af kornstørrelsen giver det en fremragende hæfte for yderligere lag maling eller en vidunderlig jævn finish. Af gode grunde er Slibesvampen SW 512 kun 1-sidet drysset: Den ene side ligger behageligt i hånden og kan styres præcist, mens siliciumkarbid på den anden side sikrer en grundig slibning.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.