Slibehjul

Arbejdsområder
Materiale
Maskine
Anvendelsesområder
Produktgruppe
Slibehjul
Diameter/mm
Bredde/mm
Skaftdiameter/mm
Hul/mm
Optag
Finhedsgrad
Konstruktionsform
Korntype
Udvendig form
Maskintype
Antal lag
Antal rækker

Slibehjulet - førstevalg til fin og fleksibel overfladeslibning

Slibehjulet fra Klingspor-serien er et værdifuldt værktøj til opgaver som slibning eller efterbehandling af overflader. Håndværkere og gør-det-selv-folk, der vælger et slibehjul fra Klingspor’s omfattende sortiment, får et værktøj af høj kvalitet og til en konkurrencedygtig pris. For alle, der sliber med Klingspor, sliber altid som en proff.

Find slibehjul til specielle emner

Alle, der anvender et slibehjul, ønsker et produkt, der passer perfekt til den respektive opgave, derfor tilbyder Klingspor sine kunder specielle produkter, der løser selv vanskelige problemer med optimeret kvalitet. Dette inkluderer produktet FSR 618. Dette folde-slibehjul er specielt designet til at arbejde i fuger, og riller og opnår de bedste resultater. Lamellerne, der er foldet i par, trænger ind i hvert hjørne, hvilket gør det muligt at arbejde, selv hvor du ikke ville forvente det.

WSM 617 er et andet populært Klingspor produkt, der har vist sit værd i praksis. Dette vinkelslibehjul skrues hurtigt og nemt på vinkelsliberen uden yderligere værktøj, den kan bruges vertikalt eller horisontalt. F.eks. kan allrounderen fjerne rust fra et gammelt varmelegeme eller metalgelænder så effektivt, at overfladen straks kan males. Det slanke hjul har fleksible, radialt arrangerede lameller og tilpasser sig dermed perfekt til konturerne. Den fjerner malerrester, lette ridser og svejsesprøjt og er tilsvarende populær blandt brugere verden over. Et lille tip: Hvis vinkelsliberen har en hastighedskontrol, kan dette slibehjul endda anvendes på træmaterialer. 

Det rigtige værktøj til mange anvendelsesområder

Et Klingspor slibehjul kan bruges til mange opgaver som

  • fjernelse af maling, lak og spartelmasse
  • slibning af svejsninger
  • afgratningsarbejde
  • fjernelse af pletter
  • rusten af ​​stål.

Slibehjul, slibestift eller satineringsvalse er også alsidige med hensyn til de maskiner, de kan bruges på. Dette inkluderer maskiner som 

  • bænksliber
  • ligesliber
  • bøjelig aksel
  • vinkelsliber
  • satinerings- og boremaskinen

Man er godt dækket ind, når man vælger slibehjul til maskiner i industrivirksomheder, metalværksteder eller håndværksvirksomheder samt til hobbyanvendelser.

Hvis maskinen ikke er hastighedsjusterbar, vælges produktet ud fra den angivne hastighed. Klingspor tilbyder også slibehjul til de maskiner, der arbejder i det optimale område.

Disse egenskaber er typiske for slibehjulene

Ligesom alle andre slibemidler fra Klingspor giver slibehjulene karakteristiske slibemønstre: de lange og kontinuerlige linjestrukturer i den bearbejdede overflade. Slibemærkerne er minimale efter forarbejdning med slibehjulet, finishen er særlig glat. Dette gør det muligt at udføre professionelle overfladebehandlinger, der opfylder de højeste krav.

Ved valg af slibehjul, slibestift eller satineringsvalser skal man tage højde for at Slibehjulet på grund af designet  giver en finere finish end slibebånd. Fjernelse og finish kan således opnås i ét trin. Hvis der skal opnås en fjernelse, der kan sammenlignes med et slibebånd, anbefaler Klingspor’s eksperter at vælge et slibehjul, der er to eller tre kornstørrelser grovere.