FSR 618 Slibehjul til Metal universal

Foldeslibemop
Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Metal universal
Træ
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast

Slibehjul med foldede lameller - ideelt værktøj til samlinger, riller og fuger

Når det drejer sig om at få en fin overfladefinish på svært tilgængelige steder som riller, samlinger, fuger eller hjørner, er et slibehjul med foldede lameller det rigtige valg. FSR 618 er velegnet til slibning af

  • metal,
  • plast,
  • træ,
  • spartlede overflader,
  • maling og
  • lak.

Slibehjulet med foldede lameller adskiller sig fra andre slibehjul ved, at lamellerne er foldet parvis. De trænger dybt ind i samlinger, riller, slidser og hjørner og sikrer et godt arbejdsresultat. Modellen FSR 618 er kendetegnet ved sin særligt store slibedybde. Den er velegnet til brug med en lige slibemaskine, en bænksliber og med en bøjelig aksel.

Højkvalitetsbinding og kraftigt korn for pålideligt slibearbejde

Slibehjulet med foldede lameller FSR 618 er udstyret med et korn af korund. Korund er en syntetisk aluminiumoxid . Typisk for dette uregelmæssige, krystallinske materiale er dets hårdhed og sejhed. Kornet er bundet til bagsiden af syntetisk harpiks, hvilket sikrer optimal vedhæftning af kornet. Syntetisk harpiks er særlig stærk og har en høj klæbeevne. Klingspor tilbyder Slibehjul med foldede lameller med forskellige kornstørrelser til grov og fin overfladebehandling.

Det rigtige slibeværktøj til et perfekt resultat

Det rigtige valg af slibeværktøj og det tilhørende slibemateriale har en betydelig indflydelse på arbejdsresultatet. Ved at arbejde med dette slibehjul opnås en meget fin overfladefinish på metal, plast eller træ. Slibemidlet er optimeret med hensyn til stabilitet og slidegenskaber. Den rivefaste, fleksible bomuldsryg giver den nødvendige kantstabilitet ved brug på forsiden og gør det muligt for brugte korn at bryde ud. Resultatet er en ensartet, kontinuerlig linjestruktur med minimale fordybninger og en glat overflade. Et andet slibemiddel med identisk kornstørrelse giver en meget større kontrast og en mere ru overflade. Diameteren af slibehjulet med foldede lameller til fuger, riller og noter afhænger af den anvendte maskines skærehastighed. Jo højere hastighedsområde slibemaskinen har, jo mindre kan diameteren på den foldede slibemoppe være. Hvis FSR 618 anvendes på en maskine med hastighedsregulering, indstilles hastigheden til diameteren på slibehjulet med foldede lameller.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter