KM 613 Slibevifter til Rustfrit stål, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Rustfrit stål
Metal universal
Træ
Plast
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion

KM 613 - Slibevifte til rustfrit stål og metal

Slibeviften KM 613 er specialiseret til svært tilgængelige steder og overbeviser med en meget god ydeevne på materialer som

  • rustfrit stål,
  • metal,
  • træ og
  • plast.

Denne lille slibevifte er beregnet til alle lige slibemaskiner og boremaskiner med hastighedskontrol. De særlige kendetegn ved KM 613 er bl.a. den bløde og tilpasningsvenlige lamelstruktur og en ensartet materialeaftagning. Arbejdsopgaver med komplekse overflader og former bearbejdes således ubesværet.

Flytbare lameller kendetegner dette produkt

De fleksible, bevægelige lameller giver ekstra ventilation med denne slibevifte. Resultatet er en kølig finish, der forhindrer anløbning på arbejdsemnet. KM 613 anvendes til efterbehandling af metal og giver en strålende overflade på rustfrit stål. På grund af den ensartede materialeaftagning er denne lamelslibevifte også det ideelle slibeværktøj til andre materialer som f.eks. træ og plast.

Bindemiddel af høj kvalitet til de højeste krav

Som de fleste Klingspor-produkter anvender slibevifte KM 613 et gennemprøvet kunstharpiks af høj kvalitet som bindemiddel. Korntypen er korund. En lamelslibevifte af denne fremragende kvalitet opfylder kravene fra krævende kunder - uanset om de er gør-det-selv entusiaster eller professionelle brugere.

En slibevifte til ethvert behov

slibeviften KM 613 fås i et bredt udvalg af dimensioner og kornstørrelser - fra fint til groft er der alt til professionel slibning. Små overflader bearbejdes lige så let som store konturer. Til brug i spændetænger har slibeviften et standardiseret skaft.

Slibevifte produkter til et bredt spekter af opgaver

Slibevifte produkterne fra Klingspor har en bred vifte af anvendelsesmuligheder i praksis. Disse omfatter anvendelse i industrien, f.eks. til finslibning eller til bearbejdning af svejsesømme. Klingspor tilbyder dokumenteret sikkerhed med produkter, der er testet i henhold til oSa's retningslinjer, som opfylder sikkerhedsstandarden EN 13743. For at beskytte brugeren skal den, afhængig af den frie skaftlængde, maksimale hastighed og den minimale spændelængde overholdes.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter