MM 630 Slibehjul til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Metal universal
Plast

Slibehjul til maling, lak, spartelmasse, træ og metal

Der er næsten intet materiale, som Klingspor Slibehjul MM 630 ikke kan håndtere. På grund af sin specielle konstruktion er den særligt velegnet til bearbejdning af stærkt profilerede emner. Dette slibehjul anvendes på

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse,
  • træ,
  • metal og
  • plast.

Takket være den høje forarbejdningskvalitet er Slibehjulet MM 630 kendetegnet ved en høj materialeaftagning og med en usædvanlig lang levetid. Det er et pålideligt værktøj til professionelle brugere i industri og handel samt for den kræsne gør-det-selv-bruger. Klingspor-navnet garanterer sikkerheden og ydeevnen for dette high-end produkt.

Får hvert arbejdsstykke i form

En solid kerne af kunstharpiks tjener som grundlag for Slibehjulet MM 630. Lange slibelameller er radialt bundet til den med løse intervaller. Disse er desuden slidset flere gange på den lange side. Værktøjet er specielt beregnet til den følsomme bearbejdning af komplekse profiler, f.eks. på lak, træ og metal. Slibehjulet tilpasser sig perfekt overfladen på hvert enkelt arbejdsemne. Brugeren kan variere kontakttrykket. Den ideelle kombination af rivefasthed og fleksibilitet muliggør effektivt og træthedsfrit arbejde. Som slibemiddel anvendes korund - et syntetisk fremstillet krystal. Det er slidstærkt og hårdt. MM 630 fås i forskellige bredder og kornstørrelser. Hvis der ønskes en kraftigere slibning, skal du vælge en grovere kornstørrelse. Hvis resultatet af arbejdet skal have så glat en finish som muligt, anvendes et finere korn. Samlet set giver dette værktøj en meget fin overfladefinish.

Ideel til håndholdte værktøjer

Slibehjulet MM 630 har en påsætnings spindel og er derfor velegnet til montering på boremaskiner og alle andre håndholdte maskiner. Der anvendes også fleksible aksler med dette værktøj.

Velegnet til hård kontinuerlig brug

Sikkerheds- og kvalitetsaspekterne er afgørende for Klingspor-produkterne. MM 630 opfylder også det europæiske direktiv EN 13743. desuden opfylder Klingspor også de strenge krav fra oSa ("Organisation for the Safety of Abrasives"), som Klingspor er medlem og medstifter af. Ved brug af slibehjulet skal du sikre dig, at den maksimale skærehastighed og den tilladte omdrejningshastighed overholdes.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter