MM 650 Slibehjul til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Metal universal
Plast

MM 650 - Slibehjul til maling, lak, spartelmasse, træ og metal

MM 650 slibehjul giver en fin overflade og er specielt designet til profilerede emner. Den kan anvendes på

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse,
  • træ og
  • metal.

Produktet opnår sine bedste resultater på disse overflader. Det er også i begrænset omfang egnet til brug på plast. Dette slibehjul har sine fremragende slibeegenskaber takket være brugen af et slibekorn af høj kvalitet, der er bundet i kunstharpiks på et fleksibelt underlag. Med denne konstruktion kan man opnå meget fine overflader selv på stærkt profilerede emner. Professionelle brugere og gør-det-selv-folk sætter pris på fordelene ved dette produkt. Klingspor tilbyder MM 650-slibehjulet i forskellige kornstørrelser: fra grov til fin. Produktvarianterne adskiller sig også i deres respektive diametre.

Brugerne nyder godt af en bred vifte af anvendelsesmuligheder

Slibehjulet fra Klingspor kan bruges overalt. Det er f.eks. tilfældet i industrien, når svejsesømme bearbejdes og overflader på lige og buede emner slibes. Den vifteformede, radiale placering af slidser på dette produkt sikrer et optimalt slibemønster på en lang række materialer som lak eller træ. Hvert Klingspor-slibehjul er testet efter de strenge oSa-retningslinjer. Produkterne overholder sikkerhedsstandarden EN 13743.

Slibehjul til en fin overflade

MM 650 har sine fordele i forhold til et slibebånd, når den finest mulige overfladekvalitet ønskes. Typisk for det opnåede sliberesultat er de lange, sammenhængende linjestrukturer med kun minimale indrykninger. Samlet set kan der produceres en glat finish under alle forhold. Når man vælger et egnet hjul, er det vigtigt at være opmærksom på den optimale skærehastighed. Hvis maskinen ikke er hastighedsreguleret, er valget baseret på den forudindstillede hastighed. Med hastighedsregulerede maskiner styres køberen af slibehjulets diameter. På denne måde kan alle finde det rigtige slibehjul til deres behov.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter