SM 611 H Slibehjul til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ, Plast, Metal universal

bøjelige akser
Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Plast
Metal universal

SM 611 H: Slibehjul til maling, lak, spartelmasse, træ, plast og metal

Slibehjulet SM 611 H er et universalhjul, der klarer mange opgaver inden for industri og håndværk uden problemer. Den er designet til brug på en lang række materialer og er ideel til slibning

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse,
  • træ,
  • plast og
  • metal.

Dette effektive værktøj imponerer med sin fremragende fjernelseshastighed, lange holdbarhed og høje omkostningseffektivitet. Takket være kompromisløs kvalitet er det en garanti for sikkerhed og pålidelighed under ekstreme anvendelsesbetingelser. Dette slibehjul er perfekt, hvor der kræves høj gennemstrømning og konstant gode resultater. ### Fin overfladefinish takket være lameldesign Designet af Slibehjulet består af lameller, der er fastgjort til en trækerne. Når de anvendes ved den rette hastighed, står lamellerne lodret op. Der slibes kun på kanten af lamellerne. Dette sikrer en konstant materialeaftagning. Desuden giver værktøjet et en ensartet slibemønster, selv på træ og metal, lige til sidste omdrejning. Den vigtigste egenskab ved hjulet er kornstørrelsen af slibekorund. En grovere kornstørrelse giver en større materialeaftagning, men også en grovere finish. Et glattere resultat med mindre materialeaftagning opnås med en finere kornstørrelse. Sammenlignet med slibebånd er resultatet af overfladebehandlingen finere og mere ensartet med samme kornstørrelse. Derfor kan Lamel slibehjulet, som fås i forskellige kornstørrelser, vælges 2-3 kornstørrelser grovere end et sammenligneligt slibebånd for at matche et slibemønster.

Det holder arbejdet i gang - den rigtige hastighed og diameter

En maksimal arbejdshastighed på 50 m/s er afgørende for optimale arbejdsresultater med SM 611 H. For at opnå dette er det vigtigt at vælge den rigtige hastighed og diameter. For at opnå dette er det vigtigt at have det rigtige forhold mellem hjulets diameter og hastighed. Til maskiner, der ikke er hastighedsregulerede, tilbyder Klingspor passende slibehjul i forskellige størrelser. For regulerbare maskiner vælges hastigheden på baggrund af hjulets diameter.

Sikkerhed og fleksibilitet for den professionelle

slibemoppehjulet har en trækerne med en boring på 13 mm i diameter. Den monteres direkte på maskinen. Hvis det er nødvendigt, er det også muligt at forstørre monteringshullet uden større besvær. SM 611 H er blevet omfattende testet i henhold til oSa's retningslinjer og opfylder naturligvis den europæiske sikkerhedsstandard EN 13743.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.