SM 611 S Lamelhjul til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ, Plast, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Plast
Metal universal

SM 611 S: Lamelslibehjul til maling, lak, spartelmasse, træ, plast og metal

At lægge sidste hånd på overflader

Med dette slibehjul er finslibning af forskellige overflader ikke længere et problem. Brug lamelhjulet til efterbehandling af - maling, - lak, - spartelmasse, - træ, - plast og - metal.

Derfor er lamelslibehjulet særligt velegnet til fint arbejde på overflader

Den vifteformede radiale placering af slibelamellerne giver flere fordele ved overfladebehandling. Dn fleksible lameller på slibehjulet tilpasser sig optimalt til hver enkelt emneoverflade. Dette resulterer i et ekstremt ensartet slibemønster på hele overfladen. Da kun kanterne af slibelamellerne kommer i kontakt med arbejdsemnet, f.eks. metaloverfladen, er det kun disse kanter, der slides. Det betyder, at der altid er friske kanter på lamelslibehjulet til rådighed for slibearbejdet.

Sådan opnår du et optimalt resultat

For at opnå et ensartet slibemønster er det vigtigt at arbejde med den rigtige hastighed. Denne må ikke overstige den maksimalt tilladte hastighed for lamelhjulet SM 611 S, som afhænger af diameteren. Arbejdshastigheden må ikke være for lav, så hjulets lameller ikke presses på en for stor overflade. Ved at hvile på en for stor flade opstår der øget friktion og dermed opvarmning af både slibehjul og emnet. Dette resulterer i et ikke ensartet slibemønster, og hjulet slides meget hurtigt.

En type slibekorn til bearbejdning af forskellige materialer

lamelslibehjulet er udstyret med vifteformede slibelameller, der er fyldt med slibekorn af korund. Korund er aluminiumoxid og fremstilles syntetisk til slibemidler. Dens uregelmæssige krystalstruktur resulterer i et blokagtigt korn, der under slibningen bryder stykker af fra spidsen. Slibekornet er hårdt og sejt. Det gør det ikke kun velegnet til bearbejdning af metal, men også til mange andre materialer.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter