SM 611 W Slibehjul til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ, Plast, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Plast
Metal universal

SM 611 W: Slibehjul til maling, lak, spartelmasse, træ, plast og metal

Dette slibehjul uden flange giver et ensartet slibemønster. SM 611 W er velegnet til brug på forskellige materialer som

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse,
  • træ,
  • plast og
  • metal.

Det resulterer i en bred vifte af anvendelsesmuligheder for dette højtydende slibemiddel. Klingspor tilbyder dette produkt med en kunstharpiksbinding og satser igen på det gennemprøvede korundkorn. Dette er syntetisk fremstillet og har derfor ensartede egenskaber. Dette gør det muligt at opnå professionelle resultater i den daglige brug under mange forskellige forhold. Slibehjulet fås i kornstørrelser fra fin til grov overfladebehandling. Produktet kan anvendes uden flange.

Perfekt og pålidelig slibning

En af de store styrker ved dette produkt er den næsten perfekt glatte overflade. Typisk her er de lange, sammenhængende linjestrukturer. Desuden har overfladen kun minimale fordybninger efter bearbejdningen. Det ensartede slibemønster er muligt, fordi lamellerne slides langsomt, og der anvendes løbende frisk ubrugt slibekorn. Desuden tilpasser slibemidlet sig optimalt til emnets kontur. Klingspor lægger vægt på det højeste sikkerhedsniveau i sine produkter. Slibehjulene er testet i henhold til oSa's retningslinjer og opfylder kravene i den europæiske sikkerhedsstandard EN 13743.

Et bredt anvendelsesområde er garanteret

Slibhjulene SM 611 W anvendes overalt, f.eks. i industrien. Det opnår de bedste resultater selv under de mest krævende forhold. Det drejer sig f.eks. om vanskelig bearbejdning af svejsesømme eller finslibning af lige overflader. Men også buede emner kan behandles i høj kvalitet. Desuden tilbyder slibehjulene fra Klingspor en blød og behagelig slibeadfærd. Dette betaler sig især ved lange bearbejdningsprocesser. Brugeren opnår en identisk finish fra det første til det sidste arbejdsstykke og leverer arbejde på højeste niveau.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter