WSM 617 Slibehjul til Stål, Rustfrit stål, Maling, Plast, Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Materialer
Stål
Rustfrit stål
Maling
Plast
Træ

WSM 617: Slibehjul til stål, rustfrit stål, maling, plast og træ

Slibehjulene kan bruges på alle standardvinkelslibere frontal og flade. Arbejde med denne vinkelslibehjul

  • stål,
  • rustfrit stål,
  • maling,
  • plast og
  • træ.

Montering af slibehjulet på vinkelsliberen er nem og hurtig. Der er ikke behov for yderligere værktøj.

Bredt udvalg af bearbejdningsmuligheder

Disse slibehjul tilbydes i et bredt udvalg af forskellige kornstørrelser. Det gør dem velegnede til grovslibning af stål og andre materialer samt til finslibningsarbejde. En grovere kornstørrelse resulterer i større materialeaftagning. Dette resulterer i en grovere overflade. For eksempel til hurtig bearbejdning af svejsesømme eller til fjernelse af malingslag er et sådan slibehjul med groft korn ideel. Til finslibning på plast- eller træoverflader er et slibehjul med finere korn passende.

Opnå optimale resultater med den rigtige slibehastighed

Slibningsresultatet ved arbejde med en vinkelsliber afhænger af flere faktorer. Kornstørrelsen er kun en af dem. En anden vigtig faktor er skærehastigheden. Den er et resultat af hastigheden på vinkelsliberen. Der findes en optimal hastighed for hver slibehjul. Når der arbejdes ved denne hastighed, sørger centrifugalkraften for, at slibehjulets lameller opstilles radialt. I dette tilfælde fjernes materialet kun gennem kanten af slibelamellerne. Denne slides af, og der er hele tiden en ny del af lamellen med frisk slibekorn til rådighed.

Altid skarpt slibekorn til arbejdet

Dette resulterer i et meget jævnt slibemønster, der forbliver konstant over tid. En ting skal man være opmærksom på ved brug af frontal- og flade-brug slibehjul: På grund af deres udformning giver slibehjul en finere slibning end slibebånd. Derfor skal kornstørrelsen vælges to til tre niveauer grovere for at opnå det samme slibemønster. Dette gælder for stål såvel som for andre materialer.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.