CS 395 X Grafit-glidelærred

Egenskaber
Korntype Grafit
Strøtype lamellar
Underlag X- Lærred

Klingspor CS 395 X sliberulle - til jævn, ren slibning med reduceret varmeudvikling

CS 395 X er en all-rounder blandt sliberullerne og en bestseller fra Klingspor. Denne sliberulle opfylder ekstremt høje krav. På grund af den reducerede varmeudvikling muliggør den en jævn og rolig slibning. Produktet reducerer friktionen mellem båndunderlaget og kontaktelementet og er derfor en god hjælp i slibeprocessen.

Præcis og effektiv slibning på en lang række materialer

CS 395 X-sliberullen fra Klingspor består af lamelformet spredt grafit på X-stof som underlærred. Den er velegnet til brug i slibemaskiner til slibning af overflader, kanter og omdrejningslegemer. Den kan bruges som ekstra underlag ved slibning af en lang række materialer, f.eks.

  • metal,
  • træ,
  • plast og
  • glas.

CS 395 X sliberullen imponerer med sin støjsvage drift og effektive funktion.

Lydsvag og jævn slibning takket være reduceret varmeudvikling

Klingspor CS 395 X sliberulle anbefales til håndholdte slibemaskiner og som ekstra hjælpemiddel til slibning af mange almindelige materialer. Et af de vigtigste kendetegn ved denne sliberulle er den reducerede varmeudvikling på grund af den reducerede friktion mellem båndryggen og kontaktelementet. Det usædvanligt stabile materiale garanterer således en jævn og regelmæssig slibning. Denne rulle fås i forskellige dimensioner. Da det er rullemateriale, kan stoffet skæres individuelt til og tilpasses til den respektive anvendelse og slibemaskine.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.