CS 396 Y Self-fastening belægning

Klingspor CS 396 Y sliberulle - med self-fastening belægning til udskiftning af slibepapir

Sliberullen CS 396 Y har en self-fastening belægning på bagsiden. Bagsiden er fremstillet af kraftigt lærred med en styrke over gennemsnittet. Disse sliberuller med ekstra hård bagside er velegnede som underlag til mange forskellige former for arbejde, f.eks.

  • overfladeslibning,
  • kantslibning og
  • bearbejdning af roterende emner på maskinen.

Universel forbrugsstof til maskiner

Slibeark til en excentersliber eller til en svingsliber er rektangulære, kvadratiske, runde eller trekantede. Geometrierne har forskellige størrelser, fordi hver producent anvender sine egne vedhæftede dele, der fastgøres med Self-fastening belægningen. CS 396 Y-sliberullen kan nemt bruges til at fremstille emner til maskiner, når deres behov opstår.

Individuelle emner til optimal udnyttelse af materialet

Der findes ingen standardiserede slibeark med self-fastening belægning til specialfremstillede produkter. Med CS 396 Y-sliberullen er det muligt at udnytte fordelene ved denne teknologi universelt. Hvis den ønskede størrelse og form af slibebladene er kendt, kan den optimale rullestørrelse for sliberullen CS 396 Y hurtigt beregnes. Dette giver den bedst mulige udnyttelse af det tilgængelige materiale, og der er ikke unødigt spild. Efter at beskyttelsesfolien er trukket af, limes den individuelt tilskårne slibeflade CS 396 Y på en plan overflade for en pålidelig og permanent montering. Slibeklodser med de passende, individuelle dimensioner kan hurtigt og nemt fremstilles.

Stabilt lærredsunderlag til høje krav

Det ekstraordinært stabile lærredsunderlag på sliberullen CS 396 Y er beregnet til arbejdsopgaver med øgede krav og individuel tilskæring.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.