KL 385 JF Ruller, lærred til Metal universal, Ikke-jernholdigt metal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag JF-bomuld
Materialer
Metal universal
Ikke-jernholdigt metal
Rustfrit stål
Plast
Træ
Anvendelsesområder
Metalarbejde

Sliberulle KL 385 JF - med stofunderlag til metal universal, ikke-jernholdige metaller

Med denne besparende rulle er der altid nok slibepapir til rådighed på arbejdsbordet. Efter behov kan et stykke af sliberulle KL 385 JF rives af og bruges til det aktuelle arbejde. Slibemidlet rives rent og med lille kraftanstrengelse af. Dette produkt er beregnet til håndslibning såvel som til brug på håndholdte maskiner. Dets egenskaber gør det ideelt til følgende arbejder:

  • Slibning af profiler eller lister
  • Overfladeslibning
  • Grovslibning
  • Efterbehandling

Universelle anvendelsesmuligheder for sliberulle KL 385 JF

Dette slibepapir kan fortrinsvis anvendes til bearbejdning af metal og ikke-jernholdige metaller. Det fås i forskellige kornstørrelser. Til håndslibning rives et stykke af rullen af og vikles derefter om en egnet slibeklods. Stoffet på bagsiden gør den særlig velegnet til profilslibning. Den tilpasser sig arbejdsemnets konturer uden at gå i stykker. Stofunderlaget bevarer sin stabilitet under vådslibning. Ved meget fine konturer er det lejlighedsvis muligt at arbejde uden slibeklods.

Vælg det rigtige korn

groft korn fjerner malingrester eller andet snavs. Jo finere korn, jo mere jævnt og glat bliver resultatet af slibeprocessen. Metal poleres med det fineste korn for at opnå en skinnende finish. Der kan opnås en spejlfinish med ekstra slibepasta. KL 385 JF-sliberullen er velegnet til alle disse anvendelser og fås i forskellige bredder. På forespørgsel kan der efter aftale også leveres individuelle pakker med specielle dimensioner.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter