LS 309 JF Ruller, lærred til Metal universal, Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag JF-bomuld
Materialer
Metal universal
Træ
Anvendelsesområder
Metalarbejde
Træforarbejdende industri

Klingspor LS 309 JF - den optimale sliberulle til alle metaller og til træ

Sliberullen LS 309 JF fra Klingspor er ideel til bearbejdning af alle typer metal og træ. Dens materiale viser sig at være høj fleksibelt og opfylder alle de forventninger, der stilles til et slibemiddel på et underlagsmateriale. Takket være dens bagside af slidstærkt JF-bomuldsstof kan denne sliberulle holde til over gennemsnittet af belastninger. Den anbefales derfor til brug på byggepladser og i værksteder.

Fint slibemønster og høj slibeevne til grov slibning og efterbehandling

Sliberullen LS 309 JF er et højtydende slibemiddel til en lang række anvendelsesområder. Den er lige så velegnet til fint arbejde som til efterbehandling af store områder

  • alle jernmetaller,
  • lakeret træ,
  • stål,
  • ikke-jernholdige metaller,
  • plast og
  • rustfrit stål.

Dette slibemiddels alsidighed er en af dets største fordele. Det anbefales til præcist og håndbetjent slibearbejde, men kan også anvendes i en håndbetjent slibemaskine, f.eks. en excentersliber. Dens høje tilpasningsevne har vist sig at være særlig nyttig ved arbejde med konturer, profiler og snævre radier. Dette slibemiddel tilpasser sig perfekt til det emne, der skal slibes, og sikrer en konstant og jævn slibning. Derfor giver sliberullen LS 309 JF fra Klingspor de optimale betingelser for en ren bearbejdning af træ- og metaloverflader.

Anvendelig til mange forskellige værktøjer

Uanset om slibearbejdet udføres i hånden, med en slibeklods eller med en slibemaskine, kan sliberullen LS 309 JF anvendes på mange områder. På grund af sin høje fleksibilitet tilpasser slibemidlet sig optimalt til værktøjet. Det stabile lærredsunderlag sikrer en styrke over gennemsnittet og en lang levetid. Oplysninger om andre tilgængelige dimensioner og om mulige minimumsbestillinger kan fås ved henvendelse til Klingspor.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter