LS 309 X Ruller, lærred til Metal universal, Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag X-bomuld
Materialer
Metal universal
Træ
Anvendelsesområder
Metalarbejde
Træforarbejdende industri

LS 309 X - den robuste sliberulle til træ- og metalbearbejdning

Når man sliber metal- og træoverflader, skal slibemidlet være mere end almindeligt robust. Især når den anvendes med en excentersliber, sikrer stofunderlaget en imponerende holdbarhed. Sliberullen LS 309 X fra Klingspor er lige så velegnet til manuel brug. Afhængigt af den valgte kornstørrelse kan materialet fjernes eller overfladen forfines. På grund af de universelle anvendelsesmuligheder inden for træ- og metalbearbejdning hører dette slibemiddel i forskellige kornstørrelser, til det uundværlige basisudstyr i enhver værktøjskasse.

Tæt korn til hårde materialer

For slibemidler gælder visse grundlæggende krav, så materialet og ikke slibemidlet fjernes. Det er vigtigt, at slibemidlet forbliver skarpt på lang sigt. Det er lige så vigtigt, at det valgte korn passer til materialet. Et tæt korn anbefales primært til hårde materialer. Derfor anvendes det tætte korn hovedsageligt med sandpapir til metaller og hårdt træ. Desuden har sliberullen LS 309 X en stabil bagside af X-bomuld, som er tilstrækkelig tung og fleksibel på samme tid. Dette højkvalitets slibemiddel på X-stof er ideelt til slibning af overflader og kanter samt til roterende gummikroppe i maskinbrug.

Perfekt sliberesultat i flere trin

Det anbefales at slibe overflader i flere trin for at opnå en perfekt overflade. De forskellige kornstørrelser på sliberullen LS 309 X i et bredt sortiment gør det let at opnå dette, f.eks.: - til fjernelse af materiale og udjævning af overfladen med grove kornstørrelser til udjævning af overflader med mellemstore kornstørrelser til efterbehandling og finslibning med fine til over middelfine kornstørrelser. Sliberulle LS 309 X fra Klingspor er imponerende høj kvalitet, stabil og universelt anvendelig med et særdeles fordelagtigt pris/ydelsesforhold. For gør-det-selv-folk og professionelle er den det perfekte værktøj til en lang række anvendelsesområder ved bearbejdning af træ og metal. Den er lige så velegnet til materialeaftagning som til finslibning.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter