PL 31 B Ruller, papir til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ

Egenskaber
Binding Lim
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag B-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Metal universal
Anvendelsesområder
Lakeringsanlæg
Træforarbejdende industri

PL 31 B - den ideelle sliberulle til mange forskellige overflader

PL 31 B sliberullen med papirryg har vist sig at være det ideelle slibemiddel til perfekt finish på træoverflader, maling, lak og spartelmasse. På grund af sin alsidighed kan dette sandpapir bruges til præcis efterbehandling af store og små overflader. Ambitiøse gør-det-selv-folk og professionelle håndværkere værdsætter PL 31 B sliberullen i forskellige kornstørrelser som et uundværligt arbejdsredskab, der ikke må mangle i værktøjskassen.

Fleksibel i brug til overflader, hjørner og kanter

PL 31 B sliberulle med papirryg (B-papir) anbefales til forskellige formål, f.eks. til brug

  • med en excentersliber til bearbejdning af større overflader,
  • med en slibeklods til håndslibning af mindre overflader og
  • som sandpapir til hjørner, kanter og afrundede overflader.

Dette slibemiddel på rulle er universelt anvendeligt. Det kan let rives af i den passende størrelse. Det betyder, at det kan tilpasses optimalt til den tilsigtede anvendelse.

Halvåbent korn til førsteklasses resultater

Det halvåbne korn sikrer en optimal fjernelse af slib fra overfladen. Samtidig lover den en fremragende slibeevne med moderat materialeaftagning. Denne teknologi er særligt velegnet til bearbejdning af hårde træsorter, maling, lak og spartelmasse. Afhængigt af det valgte korn til PL 31 B sliberullen kan der opnås grovere eller ekstraordinært fine overflader. Mens et groft korn primært er egnet til udjævning af overflader og til at bryde kanter, anvendes et fint korn - fra 220 - til efterbehandling. For at opnå en effektiv slibning og et perfekt resultat anbefales det at foretage flere slibetrin. Første step er med et groft korn. Derefter bliver slibningen finere og finere, indtil det ønskede resultat er opnået.

Hård, sej og effektiv - korund-slibemidlet

Korund er et meget brugt slibemiddel, som anvendes i PL 31 B-slibemidlet fra Klingspor. På grund af sin høje hårdhed anvendes dette mineral f.eks. på slibepapir og på skæreskiver. I PL 31 B sliberullen er materialet bundet til B-papiret med lim.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.