PL 31 B SB-pakket Finishingpapir til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ

Egenskaber
Binding Lim
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag B-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Metal universal
Anvendelsesområder
Lakeringsanlæg
Træforarbejdende industri

PL 31 B sliberulle til den afsluttende slibning

Sliberullen PL 31 B SB-pakket fra Klingspor er et fremragende finishing-papir til den afsluttende slibning af forskellige materialer. Anvendelsesmulighederne omfatter:

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse,
  • træ og
  • metal.

Finishingpapir til overfladeslibning

Sliberullen fås i mange forskellige kornstørrelser. Det gør den velegnet til både grov grundslibning og fint detaljearbejde. Den specielt udviklede syntetiske korund er fastgjort på et fleksibelt B-papir i en halvt åben spredning med en limbinding. Dette sikrer høj elasticitet og høj tilpasning under håndslibning på det materiale, der skal bearbejdes.

Både til håndslibning og håndstyrede maskiner

Ofte skal de sidste arbejdsskridt på et projekt afsluttes i filigran håndarbejde. Fine detaljer kan kun udføres med præcis håndslibning. Det er netop her, at PL 31 B kommer til sin ret. Ud over håndslibearbejdet er sliberullen også ideel til maskinel håndslibning. Det optimale forhold mellem pris og ydelse appellerer ikke kun til professionelle håndværkere, men også til gør-det-selv-folk. Produkterne med syntetisk korund, som er resultatet af mange års forsknings- og udviklingsarbejde, garanterer en ensartet materialeaftagning med lang levetid.

Bred vifte af anvendelsesmuligheder til forskellige opgaver

Slibe rullen anvendes som finishpapir til en lang række opgaver. Uanset om det anvendes i metalkonstruktioner, i tømrerarbejde, af malere eller bilmekanikere - opnår slibepapiret de bedste resultater inden for alle anvendelsesområder, selv ved daglig brug. Da produktet er SB-pakket, er det beskyttet mod skader og snavs. Desuden tilbyder Klingspor en pålidelig tilgængelighed. Mere end 300 artikler er altid på lager og kan leveres inden for 24 timer.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.