PS 22 F ACT Ruller, papir til Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag F-papir
Materialer
Træ
Metal universal
Plast
Stål
Ikke-jernholdigt metal
Anvendelsesområder
Træforarbejdende industri

Sliberulle PS 22 F ACT - det optimale valg til hårde træsorter

Klingspor-sliberullen PS 22 F ACT imponerer med et imponerende homogent slibemønster ved bearbejdning af overflader af hårdt og lavt indholdsrigt træ. Dette gælder bl.a. ved slibning af egetræ og bøgetræsarter. Den tætte kornfordeling med korntypen korund sikrer en øget materialeaftagning, hvilket forenkler bearbejdningen af hårdt træ. ACT-formuleringen og den antistatiske finish sikrer lav tilstopning, hvorfor dette sandpapir kan bruges i længere tid uden tab af ydeevne.

Tæt belægning med kunstharpiksbinding på papiret til alle håndværk

Grundet den tætte belægning og den modstandsdygtige kunstharpiksbinding på F-papiret er Klingspor PS 22 F ACT-sliberulle det perfekte valg til bearbejdning af hårdt træ. Til andre materialer opnår dette produkt også ekstraordinært effektive resultater, f.eks. på

  • alle gængse metaltyper,
  • overflader med maling, lak eller fyldte områder,
  • plast,
  • emner og overflader af stål og
  • ikke-jernholdige metaller, f.eks. kobber, aluminium og messing.

Slibpapiret PS 22 F ACT er velegnet til mange forskellige områder. Det anbefales til slibearbejde, i hånden, såvel som til arbejde med en slibemaskine. Takket være sin fleksible karakter er det velegnet til finslibningsarbejde såvel som til slibning af store overflader, f.eks. med en håndslibeklods. Efter intensiv brug imponerer sliberullen PS 22 F ACT med sin konstante slibeevne og sin over gennemsnittlige holdbarhed. På grund af disse fordele er sandpapiret meget efterspurgt til brug på værksteder og byggepladser.

Et omfattende udvalg af dimensioner og kornstørrelser til mange forskellige opgaver

Klingspor PS 22 F ACT-slibepapir fås i mange forskellige varianter og er velegnet til næsten alle arbejdsområder. Ved slibearbejde i hånden og med en slibemaskine letter sliberullen PS 22 F ACT fra Klingspor i høj grad bearbejdningen af hårdt træ.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.