PS 22 N Ruller, papir til Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag E-papir
Materialer
Træ
Metal universal
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Stål
Anvendelsesområder
Træforarbejdende industri

Klingspor PS 22 N sliberulle - det universelle slibepapir til næsten alle materialer

Sliberullen PS 22 N fra Klingspor er et universelt slibepapir, der kan bruges til næsten alle materialer. Det kan bruges på mange forskellige måder og anbefales til grov slibning samt til efterbehandling af et emne. Korntypen korund er semi-åbent spredt, hvilket sikrer en effektiv og jævn slibning.

Med harpiksbinding på E-papir til værksteds- og byggematerialer

Kornets binding med harpiks på E-papir muliggør en alsidig anvendelse med forskellige slibemetoder. Dette slibemiddel er velegnet til en lang række materialer, f.eks.

  • træ,
  • alle almindelige metaltyper,
  • maling, lak og spartelmasse,
  • plast og
  • stål.

Takket være de mange anvendelsesmuligheder kan sliberullen PS 22 N anvendes med håndbetjente slibemaskiner, f.eks. en excentersliber. Den er lige så velegnet til bearbejdning af emner med en slibeklods som til slibearbejde, der udføres helt i hånden. Den syntetiske harpiksbinding på E-papiret gør dette slibemiddel usædvanligt robust og holdbart.

Dette universelle produkt anvendes hovedsageligt på værksteder og anbefales til alle almindelige slibearbejder på byggepladser. Den semi-åbne korntype garanterer effektiv slibning ved groft slibearbejde og er ideel til finere arbejde op til finish.

Til mange opgaver i mobile og stationære arbejdsmiljøer

Sliberulle PS 22 N tilpasser sig optimalt til individuelle krav. Det er ligegyldigt, om arbejdet udføres i hånden eller med en slibemaskine.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.