PS 29 F ACT Ruller, papir til Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype åben
Underlag F-papir
Materialer
Træ
Maling
Lak
Spartelmasse
Anvendelsesområder
Håndværksvirksomheder
Møbelindustri
Træforarbejdende industri
Vindues- og dørkonstruktion

PS 29 F ACT - førsteklasses sandpapir til alle emner af træ

Sliberullerne PS 29 F ACT fra Klingspor er særligt velegnede til bearbejdning af bløde og harpiksholdige træsorter. Deres antistatiske egenskaber og åbne kornstørrelse sikrer lavt tilstopning og giver dette sandpapir en imponerende lang levetid. Papirryggen i kategori F med ca. 300 g/m² sikrer dette sandpapir en over middelstor stabilitet. Det fordeler kontakttrykket over hele overfladen under slibningen. Resultatet er en perfekt, jævn slibeflade.

Høj ydelse på grund af aggressivt slib

Sliberullen PS 29 F ACT anbefales primært til grovslibning på større overflader og mindre emner. Slibefladen viser sig at være usædvanlig kantstabil, hvilket forhindrer uønsket afrunding af kanterne. Dette slibemiddels ydeevne kommer til sin ret ved bearbejdning af bløde og harpiksholdige træsorter. Dette slibepapir anvendes primært til slibning af

  • blødt træ,
  • harpiksrige træsorter,
  • maling og lak samt
  • fyldte overflader.

Slibvalsen PS 29 F ACT er særlig velegnet til arbejde, der udføres i hånden. Den er dog lige så velegnet til brug med en slibeklods eller håndholdte slibemaskiner, f.eks. en excentersliber.

Alsidig - på værksteder og byggepladser

Den åbne kornstørrelse med en stabil kunstharpiksbinding gør dette sandpapir meget aggressivt og sikrer optimal slibning. ACT-formuleringen sikrer en meget mere robust kornhæftning med korundkorntypen. Som følge heraf er dette slibemiddel kendetegnet ved sin fremragende levetid. Samtidig imponerer det med sin holdbarhed og konstante slibeevne. PS 29 F ACT antistatisk sliberulle fås i en længde på 50.000 mm og en bredde på 110 mm eller 115 mm.