PS 30 D SB-pakket Ruller, papir til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag D-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Metal universal
Anvendelsesområder
Bilindustri
Træforarbejdende industri

PS 30 D - den optimale sliberulle med papirryg til hurtig slibning af større overflader

Sliberullen PS 30 D er særligt velegnet til hurtig slibning af større overflader. Dens bagside er lavet af slidstærkt papir, som er velegnet til slibning af overflader i hånden og med maskine. Dette slibemiddel af høj kvalitet anbefales til bearbejdning af

  • træ,
  • maling, lak og spartelmasse og
  • nogle metaller

Optimal skærekraft på grund af høj rivefasthed og øget aggressivitet

Slibepapirrullen PS 30 D fra Klingspor er et slibepapir med en rivefasthed over gennemsnittet og en høj kornskarphed. Kornskarpheden giver dette slibepapir en øget aggressivitet, hvilket muliggør fjernelse med høj slibekraft. Hver arbejdsgang fjerner en betydelig mængde materiale fra emnet. Denne hurtige fjernelse gør overfladen ru. Det er tilrådeligt at udføre groft forberedende arbejde først, før man fortsætter slibningen i yderligere trin med finere værktøjer. Underlaget af papir af klasse D er usædvanligt rivefast og alligevel fleksibelt. Med sliberullen PS 30 D får brugeren et fremragende forhold mellem pris og ydelse.

Kraftfuld, effektiv og hurtig

Sliberullen PS 30 D bearbejder træ og belægninger af lak eller maling grundigt og hurtigt. Den høje kornskarphed kræver, at der generelt slibes i kornretningen, når der arbejdes på træ. Ved slibning vinkelret på træets vækstretning er der risiko for, at spåner brydes af og dybe riller dannes. Før arbejdet påbegyndes, skal belægningen kontrolleres med en spatel eller kniv for løse områder. Ved at fjerne de løse belægninger, inden slibningen påbegyndes, minimeres arbejdstiden og indsatsen under den efterfølgende bearbejdning. Der er ikke behov for andre værktøjer til slibning i hånden. For at opnå en ren overfladeslibning skal papiret på sliberullen PS 30 D vikles om en slibeklods. En spændingsanordning forhindrer, at det glider under slibningen.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.