PS 33 B SB-pakket Slibepapir til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag B-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Plast
Anvendelsesområder
Bilindustri
Flykonstruktion
Håndværksvirksomheder
Træforarbejdende industri
Vindkraftindustri

PS 33 B - den optimale sliberulle med papirunderlag til manuel og maskinel bearbejdning af træ

Sliberullen PS 33 B fra Klingspor anbefales til alt træarbejde. Dens papirunderlag tilpasser sig præcist og fleksibelt arbejdsemnernes konturer. Takket være papirunderlaget er denne sliberulle både et værktøj af høj kvalitet og et billigt værktøj. Den er velegnet til forskellige slibeteknikker, f.eks.

  • håndslibning,
  • slibning med maskine og
  • slibning med en slibeklods.

Forhøjet levetid, lav tilstopning og høj rivefasthed

På grund af kornets sammensætning og papirunderlagets høje rivefasthed har sliberullen PS 33 B en øget levetid. Slibekorntypen er korund af høj kvalitet, som hæfter pålideligt på bagsiden på grund af kunstharpiksbindingen. På grund af de slibende aktive bestanddele er dette materiale hovedsageligt kendetegnet ved lav tilstopning. Selv om dette slibemiddel viser sig at være mere robust end gennemsnittet, forbliver det fleksibelt for at kunne tilpasses perfekt til de overflader, der skal slibes. Brugeren nyder godt af den høje aftagningshastighed ved alt arbejde, der indebærer fjernelse af gamle lag lak, maling og spartelmasse. Dette sandpapir er ligeledes velegnet til arbejde på træ.

Meget effektiv til overfladeslibning og profilslibning

Dette slibemiddel med papirunderlag er specielt udviklet af Klingspor til profilslibning og overfladeslibning i hånden. Med et kraftigt tryk kan maling og lakker hurtigt og nemt fjernes fra møbler, bygningsdele og køretøjer. Det er ikke nødvendigt at skifte slibepapiret løbende, da den halvåbne belægning forhindrer for tidlig tilstopning. Ved arbejde med træ er sliberullen PS 33 B ideel til at glatte kanter eller udjævne grove ujævnheder før finslibning. På grund af den høje materialefjernelseshastighed forsvinder ridser og buler på overflader på ingen tid. For at opnå en jævn overfladeslibning anbefales det at bruge en slibeklods eller håndstyrede maskiner som hjælpemiddel. Sandpapiret kan let skæres fra rullen og og i den ønskede størrelse. Klingspor leverer sliberullen PS 33 B i forskellige bredder og kornstørrelser. Hvis det er nødvendigt, er det muligt at få dette produkt med individuelle dimensioner og kornstørrelser for præcis tilpasning til de respektive krav.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.