PS 33 C SB-pakket Slibepapir til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag C-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Plast
Anvendelsesområder
Bilindustri
Flykonstruktion
Håndværksvirksomheder
Træforarbejdende industri
Vindkraftindustri

PS 33 C - den ideelle sliberulle med papirunderlag til ren og præcis slibning af overflader

Sliberullen PS 33 C fra Klingspor er kendetegnet ved sin høje levetid og en over middelhøj slidstyrke. Disse egenskaber gør den ideel til overfladeslibning i hånden eller med håndholdte maskiner. Dette slibemiddel af høj kvalitet anbefales især til bearbejdning af

  • træ,
  • lak,
  • maling og
  • spartelmasse.

Med mange imponerende fordele takket være papirunderlaget

Papirunderlagget er specielt udviklet til overfladeslibning. Dette sandpapir viser sig at være usædvanligt rivefast og samtidig fleksibelt. De fremragende egenskaber sikrer en lang levetid. Det betyder, at dette værktøj kan bruges i lang tid uden nogen reduktion i materialeaftagning. Kombinationen af kornstørrelse, halvåben spredning og slibende aktive ingredienser reducerer tilstopning af slibepapiret. Enkelte stykker kan hurtigt og nemt tages ud af rullen. Samtidig får du med sliberullen PS 33 C et særdeles fordelagtigt pris/ydelsesforhold.

Til effektiv udjævning af overflader

På grund af den høje materialeaftagning er sliberullen PS 33 C fra Klingspor særligt velegnet til effektiv udjævning af overflader. Først slibes træet på forhånd med et groft korn for at fjerne eventuelle ujævnheder. Den fine slibning foretages i yderligere trin med et finere sandpapir. Sliberullen PS 33 C er også velegnet til efterbehandling af genstande. Gammel lak kan fjernes hurtigt og grundigt med dette slibemiddel. Før der påføres et nyt lag maling, er det ofte tilstrækkeligt at rue de øverste lag maling eller lak op, så den nye maling hæfter godt på overfladen.
Overfladerne udjævnes før yderligere behandling. Dette gøres for at fjerne de spor fra det værktøj, der er anvendt til påføring af spartelmasse. Hvis man arbejder omhyggeligt, vil man bagefter næsten ikke bemærke nogen visuel eller haptisk forskel i forhold til de tilstødende overflader uden spartelmasse. For værksteder med et regelmæssigt behov for sandpapir viser sig sliberullen PS 33 C at være et glimrende valg. Den giver en tilstrækkelig forsyning af slibemiddel til det daglige arbejde.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.