PS 73 BWF Ruller, papir til Træ, Maling, Lak, Spartelmasse, Plast

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag B-papir + skumstof (Foam)
Materialer
Træ
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Anvendelsesområder
Bilindustri
Båd- og skibsbyggeri
Formkonstruktion
Træforarbejdende industri

PS 73 BWF - sliberullen til finslibning med praktiske slibepads fra dispenserboksen

Sliberullen PS 73 BWF fra Klingspor er et specielt slibemiddel til finslibning i hånden. Den innovative skumbelægning giver denne sliberulle af høj kvalitet en imponerende fleksibilitet og tilpasningsevne. De forperforerede slibepads kan let tages af og er til enhver tid hurtigt ved hånden. Dette slibemiddel er lige så velegnet til mobil brug som til brug i værksteder og på byggepladser.

Med et skumlag til optimal trykfordeling ved arbejde på tynde belægninger

Slibepuder fra den praktiske dispenserboks er kendetegnet ved den halvåbne korndispersion med korntypen korund og ved en ekstra stearatbelægning. De anbefales især til opkradsning og til finslibning på formdele, overflader og emner med mange konturer. På grund af sin skumbelægning tilpasser dette slibemiddel sig nøjagtigt til den overflade, der skal bearbejdes, og sikrer således et fint slibemønster. Der er ingen risiko for at slibe gennem tynde belægninger. Slibepadsene på sliberullen PS 73 BWF er velegnede til bearbejdning af

  • alle gængse træsorter,
  • overflader med et lag lak eller maling,
  • spartlede overflader og
  • plast og plastbelægninger.

På grund af den halvåbne kornfordeling og den ekstra, slidstærke binding med kunstharpiks giver sliberullen PS 73 BWF en konstant slibeevne med lavt tilstopning. De praktiske slibepads har en størrelse på 115 mm x 140 mm og ligger godt i hånden på grund af bagsiden af B-papir. Dette muliggør en effektiv og jævn bearbejdning.

Handy slibepads fra den praktiske dispenserboks - altid lige ved hånden

Klingspor leverer sliberullen PS 73 BWF med en bredde på 115 mm og en længde på 25.000 mm. I den praktiske dispenserboks med fyldningsindikator står der således 180 slibepads til rådighed for brugeren, afhængigt af slibekornets størrelse.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.