PS 73 CWF Ruller, papir til Træ, Maling, Lak, Spartelmasse, Plast

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag C-papir + skumstof (Foam)
Materialer
Træ
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast

PS 73 CWF - den perfekte sliberulle til plast, maling og overfladebehandling

Sliberullen PS 73 CWF fra Klingspor har vist sig at være det ideelle slibemiddel til opkradsning og finslibning af forskellige overflader og konturer. De innovative slibepads fra dispenserboksen er designet til slibearbejde, der udføres i hånden, og giver de optimale betingelser for præcist slibearbejde.

Ideel trykfordeling takket være den skumbelagte bagside

På PS 73 CWF-slibepads fordeler den fleksible skumbelægning trykket jævnt over hele kontaktfladen. Dette gør det muligt at bearbejde arbejdsemner med en tynd belægning nemt og uden risiko for at slibe igennem. Den halvåbne og harpiksbundne korundbelægning er ideel til

  • maling, lak og fyldte overflader,
  • slibning af plast og plastbelægninger,
  • gelcoat og
  • finslibning af træ.

Den halvåbne korntype og en ekstra stearatbelægning sikrer lav tilstopning. Dette er især mærkbart ved fint og usædvanligt præcist slibearbejde.

Med deres C-papirunderlag ligger slibepadsene godt i hånden, hvilket gør arbejdet meget lettere. De forperforerede slibepads kan hurtigt og nemt afmonteres fra den praktiske dispenserboks med fyldningsindikator. Dermed er de klar til brug på ingen tid. I dispenserboksen er sliberulle PS 73 CWF altid pænt opbevaret og godt beskyttet mod fugt og snavs.

Effektiv og modstandsdygtig - til værksteder og byggepladser og til mobil brug

Klingspor leverer sliberullen PS 73 CWF i en robust dispenserboks med fyldningsindikator. Det betyder, at brugeren til enhver tid ved, hvor meget sandpapir der stadig er til rådighed. Sliberullen er forperforeret i passende længder på 140 mm, hvilket gør det lettere at adskille de enkelte slibepads. Den har en bredde på 115 mm og en længde på 25 meter, hvilket svarer til ca. 180 slibepads. Sandpapiret PS 73 CWF har en kornstørrelse på 120 korn.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.