Slibetallerken

Arbejdsområder
Materiale
Maskine
Anvendelsesområder
Produktgruppe
Slibetallerken
Teknologi
Diameter/mm
Bredde/mm
Hul/mm
Optag
Form
Finhedsgrad
Konstruktionsform
Korntype
Udformning

Opfundet i 1972 og uundværlig

Dengang blev Klingspor slibetallerknen anset for at være revolutionerende, i dag er den et uundværligt værktøj til udfordrende slibearbejde, der bruges over hele verden. Siden lanceringen på markedet har den med stor succes erstattet slibeskiven på mange områder til overfladebehandling. 

Slibetallerkner i mange forskellige designs

Slibetallerknen, også kendt som SMT eller flapskive, opnår en multipel slibeydelse sammenlignet med andre værktøjer takket være dens vifteformede, radiale udformning af slibeflapperne lavet af stof.

Klingspor tilbyder slibende slibetallerkner i forskellige designs: lige eller buede med en glasfiber eller plastskive. De buede skiver sliber med en smallere overflade og kan opnå en højere fjernelseshastighed takket være den mere selektive brug. Af denne grund er buede slibetallerkner det perfekte valg til kant- og svejsebehandling. De lige versioner bruges til plan- og overfladeslibning.

På grund af dets vifteformede, radiale arrangement af slibeflapperne, har slibetallerknen en multipel slibeydelse sammenlignet med andre værktøjer. Klingspor slibetallerkner er forsynet med stofklapper belagt med forskellige korn, zirkonium, keramik eller korund, som påføres jævnt på fiberforstærkede plast- eller glasfiberskiver. Udformningen af lamellerne sikrer en konstant høj slibeydelse og lavt vibrationsarbejde.