SMT 324 Extra Slibetallerken til Rustfrit stål, Stål

Egenskaber
Klasse Extra
Korntype Zirkonkorund
Tallerken Glasvæv
Udførelse Skrå, 12°, plan
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Låsesmed
Metalarbejde
Stålkonstruktion

SMT 324 Extra - Slibetallerken til rustfrit stål og stål

Slibetallerkenen SMT 324 Extra er designet til universel kant- og overfladebehandling og anvendes på materialer som

  • rustfrit stål og
  • stål

. Slibemidlet er overbevisende med en god materialeaftagning og er værdsat af professionelle brugere såvel som af gør-det-selv-folk. De, der foretrækker gode resultater og en hurtig arbejdsmetode, kan drage fordel af SMT 324 Extra's fremragende egenskaber til deres daglige arbejde. Denne slibetallerken har en buet form. Dette giver mulighed for en mere selektiv brug, da påføringsområdet er reduceret. Dette er ideelt til arbejde på kanter og svejsesømme.

Bedste slibeeffekt takket være zirconia-aluminiumoxid

Det gennemprøvede zirconia-aluminiumoxid anvendes som korntype til dette produkt. Slibetallerkenen er fremstillet af et elastisk glasvæv af høj kvalitet. Denne slibetallerken opnår derfor en fremragende effekt på vinkelslibere i alle kraftklasser. Selv ved et lavt kontakttryk er der ingen risiko for glasering. Dette gør håndteringen meget lettere og sikrer gode resultater og overflader af høj kvalitet. SMT 324 Extra fås i forskellige kornstørrelser og diametre. De tilladte hastigheder er 12.200 og 13.300 omdrejninger pr. minut, afhængigt af diameteren.

Slibetallerken med ideelt pris/ydelsesforhold

SMT 324 slibetallerken kommer fra Extra-produktserien. Her tilbyder Klingspor slibetallerkener til universel brug med høj aggressivitet og lang levetid og med et ideelt pris/ydelsesforhold. universalproduktet opnår sine gode resultater på forskellige stålmaterialer som f.eks. rustfrit stål. De, der ikke vil undvære en høj materialeaftagning og samtidig ønsker at købe prisbevidst, griber derfor til slibemidlerne fra Extra-produktserien. Ud over buede slibetallerkener som disse tilbyder Klingspor også slibetallerkener i lige udformning til planslibning og fladeslibning.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter