SMT 325 Extra Slibetallerken til Rustfrit stål, Stål

Plastikskive
Egenskaber
Klasse Extra
Korntype Zirkonkorund
Tallerken Kunststof, glasfiberforstærket
Udførelse Skrå, 12°, plan
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Låsesmed
Metalarbejde
Stålkonstruktion

SMT 325 Extra - Slibetallerknen til rustfrit stål og stål

Denne slibetallerken er populær til kant- og overfladebehandlingrustfrit stål og stål

  • i låsesmedeværksteder,
  • i anlægsbyggeri og
  • i stålbyggeri.

Alsidig slibetallerken på plastskive

Slibetallerkenen SMT 325 Extra består af en glasfiberforstærket plastskive. Denne alsidige slibetallerken fås i både lige og buede udgaver. Med den buede version er der en højere materialeaftagning pr. tidsenhed end med den lige version. Derfor er den buede version af denne slibetallerken særlig velegnet til bearbejdning af kanter og sømme. Den lige version er bedre egnet til slibning af overflader.

Professionel bearbejdning Stålbearbejdning gjort let

Slibetallerkenerne fra Klingspor i Extra-produktserien er kendetegnet ved deres fremragende pris/ydelsesforhold. Ved bearbejdning af stål og rustfrit stål giver slibetallerkenen god materialeaftagning uden risiko for forglasning ved lavt kontakttryk. Den selvskærende zirkonkorund garanterer en god levetid for slibetallerkenen. Den er velegnet til brug med kommercielt tilgængelige vinkelslibere i alle effektklasser. Den tilladte periferihastighed i m/s skal dog overholdes ved brug af skiven. Den er påtrykt på skiven.

Højresistent plastskive

Den glasfiberforstærkede kunststofskive udgør grundlaget for slibeskiven og sikrer optimal kraftoverførsel til det emne, der skal bearbejdes. Slibeklapperne, som er dækket af zirkonkorund, får en ekstremt høj binding til grundskiven ved en særlig fremstillingsproces. Dette er mere end, hvad der kræves i henhold til sikkerhedsstandarden EN 13743, og øger dermed arbejdssikkerheden. Ikke desto mindre er det elementært vigtigt at bære korrekt personligt sikkerhedsudstyr, når der arbejdes med den slibetallerkenen. Dette bør omfatte øjen- og høreværn, støvmaske og handsker. Det er også vigtigt, at man ikke arbejder i nærheden af brændbare materialer.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter