SMT 624 Supra Slibetallerken til Rustfrit stål, Stål

Egenskaber
Klasse Supra
Korntype Zirkonkorund
Tallerken Glasvæv
Udførelse skrå,12°
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Låsesmed
Metalarbejde
Stålkonstruktion

SMT 624 Supra - slibetallerken til rustfrit stål og stål

Til overfladebehandling af rustfrit stål og stål er der brug for slibetallerkener, der sikrer høj fjernelse af materiale og aggressiv fjernelse af materiale. lamelskiven SMT 624 Supra opfylder disse krav. Den fås

  • i forskellige størrelser,
  • med forskellige huller og
  • i forskellige kornstørrelser

. Den er derfor velegnet til alle konventionelle vinkelslibere og til mange anvendelsesområder.

Supra-slibetallerkenen til høj ydelse

Slibetallerkenen fra produktserien "Supra" er ikke kun kendetegnet ved deres evne til at fjerne materiale, men også ved deres lange levetid. De er derfor ideelle til professionel brug såvel som til hobby- og gør-det-selv-sektoren. Ydelsen af lamelskiven SMT 624 Supra er garanteret af et korn af robust og højtydende zirconia-aluminiumoxid. Materialet er selvskærpende, da de skarpe kanter dannes igen og igen under slibeprocessen. En skive af robust glasvæv opfylder med sin ekstreme styrke en høj sikkerhedsstandard. Afhængigt af skivens diameter er den tilladte hastighed op til 15.300 pr. minut. Jo større slibetallerkenen er, jo lavere er de tilladte hastigheder. En indskrift på skiven angiver det respektive tilladte omdrejningsområde.

Buet form til specialarbejde

lamelskiven SMT 624 Supra består af en overflade, der er buet med 12°. Den er det rigtige valg til høj materialeaftagning på kanter, svejsninger og andre små overflader. Den viser også sine glimrende evner ved affasning. Især i kombination med kraftige vinkelslibere viser slibeskiven sin aggressive materialefjernelse og sikrer samtidig en høj slibekomfort. Da det vifteformede format skaber et jævnt overfladeudtryk, er det ikke nødvendigt at efterbearbejde emnerne, selv ved brug af grove korntyper.

SMT 624 slibetallerken har mange positive egenskaber

De positive egenskaber ved SMT 624 Supra-lamel slibetallerken SMT 624 bidrager til en effektiv arbejdsydelse på grund af sjældne værktøjsskift. Med sin stabile slibetallerken øger lamelskiven arbejdssikkerheden. På grund af dens vibrationslette funktion og lave støjudvikling opfylder den vigtige aspekter af arbejdssikkerheden.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter