SMT 626 Supra Slibetallerken til Rustfrit stål, Stål

Egenskaber
Klasse Supra
Korntype Zirkonkorund
Tallerken Glasvæv
Udførelse Skrå, 6°
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Låsesmed
Metalarbejde
Stålkonstruktion

Slibetallerkenen SMT 626 Supra fra Klingspor: Ensartet slibning og lang levetid

Slibetallerkenen SMT 626 Supra fra Klingspor er det perfekte valg til bearbejdning af rustfrit stål og stål. Slibetallerkenen kombinerer lang standtid med en god finish og er bl.a. velegnet til følgende arbejder:

  • afgratning,
  • affasning,
  • nivellering og
  • materialeaftagning.

Ensartet slibemønster på grund af den specielle vinkel på lamellerne

Flapskiver som SMT 626 Supra kombinerer høj materialeaftagning med en optimal finish. Slibetallerkenen er velegnet til aggressivt arbejde på stål og rustfrit stål og skaber desuden et ensartet slibemønster. Fasning er også mulig med SMT 626 Supra som aftagningsslibning, når det skal gå hurtigt. Et særligt kendetegn er lamellernes placering. Disse er let skråtstående og giver dermed to fordele: De muliggør et homogent slibemønster selv ved aggressiv brug og sikrer en høj standtid. Slibemidlet belastes jævnt på grund af den særlige hældning af lamellerne og slides derfor ikke på den ene side. Selv efter lang tids brug yder SMT 626 Supra fra Klingspor stadig et fremragende stykke arbejde.

Robust og sikkert slibeværktøj til håndværkere med de højeste krav

Slibetallerkenerne fra Supra-serien fra Klingspor henvender sig til håndværkere og gør-det-selv-entusiaster med høje krav. Det viser sig ikke kun ved detaljer som den specielle lamelvinkel, men også ved den robuste konstruktion af resten af slibeværktøjet. Bundpladen er fremstillet af glasvæv og er designet til en lang levetid. Forbindelsen mellem skiven og lamellerne garanterer maksimal sikkerhed. SMT 626 Supra lamelskive SMT 626 er også beregnet til arbejde med højhastighedsslibemaskiner.

Træthedsfrit arbejde og præcis finish

Arbejdet på stål og rustfrit stål er nemt og træthedsfrit med SMT 626 Supra fra Klingspor. Takket være den specielle lamelvinkel på slibetallerkenen sidder slibelamellerne jævnt på arbejdsemnet og reducerer vibrationer. Desuden understøtter lamelformen en jævn fjernelse af materiale. En præcis finish er ikke noget problem, selv for uerfarne brugere med SMT 626 Supra.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter