SMT 636 Supra Slibetallerken til Rustfrit stål

Kølende slibning
Egenskaber
Klasse Supra
Korntype Zirkonkorund med multibinding
Tallerken Glasvæv
Udførelse Skrå, 6°, plan
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Rustfrit stål
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål

SMT 636 Supra - Slibetallerken til bearbejdning af rustfrit stål

Slibetallerkenen SMT 636 Supra er på grund af sit opbygning i buet eller lige form designet til kant- og overfladebehandling og anvendes på materialer som

rustfrit stål.

Et af de mest slående kendetegn er den kølige slibning, som dette produkt har på grund af sin multibinding. Der er ingen frygt for glasering eller tilstopning ved brug af dette slibemiddel. Professionelle brugere sætter lige så stor pris på disse egenskaber til bearbejdning af kanter som hobbyhåndværkere. Dette specialprodukt er udviklet til krævende opgaver og opnår i praksis fremragende resultater under mange forskellige forhold.

Høj slibeeffekt, bredt produktområde

Med SMT 636 Supra-slibetallerken får køberne et produkt med høj aggressivitet og en lang levetid. Krævende arbejde kan udføres grundigt og på rimelig kort tid. Slibemidlet er baseret på den gennemprøvede korntype zirconia-aluminiumoxid og opnår de bedste resultater på materialer som rustfrit stål. Produktet fås i forskellige kornstørrelser og diametre og er beregnet til hastigheder på 8.500, 12.200 og 13.300 omdrejninger pr. minut. Det betyder, at der er en passende slibetallerken til mange almindelige værktøjer.

Slibetallerkener i Supra-serien

Slibetallerkener i Supra-produktserien, som f.eks. SMT 636, er professionelle produkter med høj materialefjernelse og fremragende standtid. De er fremstillet i henhold til gældende standarder og garanterer det højeste sikkerhedsniveau. Det produkt, der præsenteres her, har en buet skive. Med denne udføres slibningen med en smallere påføringsflade: På grund af den mere punktvise påføring opnår slibemidlet en højere fjernelse pr. tidsenhed. Derfor er SMT 636 Supra så nyttig til efterbehandling af kanter og svejsesømme. Klingspor tilbyder også lige versioner til planslibning og fladeslibning. Interesserede købere får således en slibetallerken med de rigtige egenskaber til ethvert anvendelsesområde.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter