SMT 644 Supra Slibetallerken til Stål, Rustfrit stål

Egenskaber
Klasse Supra
Korntype Zirkonkorund
Tallerken Glasvæv
Udførelse Skrå, 12°, plan
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Stål
Rustfrit stål
Anvendelsesområder
Låsesmed
Metalarbejde
Stålkonstruktion

SMT 644 Supra - slibetallerken til stål og rustfrit stål

SMT 644 Supra slibetallerken fra Klingspor-serien er designet til krævende afslibningsarbejde. Slibemidlet i ydelsesklassen Supra er velegnet til bearbejdning af materialer som

  • rustfrit stål og
  • stål.

Produktet overbeviser med en høj aggressivitet og en meget lang levetid. Denne slibetallerken opnår sin høje materialeaftagning selv ved brug på vinkelslibere med lav effekt. Alle, der ikke ønsker at gå på kompromis med deres slibearbejde, bør derfor vælge dette topprodukt. Det er ikke kun den professionelle bruger, der vil få glæde af dette, også gør-det-selv-folk vil blive glade for den topkvalitative overfladefinish.

Zirconiumkorund sikrer den bedste materialeaftagning

Klingspor satser på den gennemprøvede korntype zirconiumkorund til denne slibetallerken. Derfor opnår dette produkt fremragende resultater på alle vinkelslibere, selv med lavt kontakttryk eller lav maskinkraft. Slibetallerkenen er fremstillet af plast, er glasfiberforstærket og viser sig at være særdeles modstandsdygtig. Klingspor sælger dette produkt i forskellige kornstørrelser til groft og fint arbejde. Den slibetallerkenen er beregnet til høje omdrejningshastigheder og fås i diametre, der passer til standardvinkelslibere. Det betyder, at enhver bruger kan finde en slibetallerken, der passer til sit behov.

Supra-serien slibetallerkener til krævende brugere

Klingspor tilbyder sine slibetallerkener i tre produktlinjer til forskellige anvendelsesområder. Det her præsenterede produkt fra Supra-serien opfylder professionelle krav og overbeviser med en høj ydeevne. Slibetallerkenerne er fremstillet i henhold til gældende standarder og giver den højeste sikkerhed. Forskellene ligger i udformningerne. SMT 644 Supra slibetallerken har et lige design, brugeren arbejder med hele den tilgængelige applikationsflade. Dette er ideelt til arbejde som f.eks. planslibning og fladeslibning.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter